Tom Green helpt 'Freddy Got Fingered'-kijker uit de brand

Tom Green helpt 'Freddy Got Fingered'-kijker uit de brand

Ene James Meyers huurde de komedie op videoband, bracht 'm niet terug en is gearresteerd.

Deze week stond Amerikaan James Meyers uitgebreid op het internet omdat hij gearresteerd was nadat hij een videoband van de komedie Freddy Got Fingered niet had teruggebracht naar de videotheek. De winkel, J&J's Video, is een tijdje geleden al op de fles gegaan, maar omdat Meyers de huurband niet teruggegeven heeft stond er een arrestatiebevel op zijn naam. Meyers werd dinsdag in de kraag gegrepen toen hij z'n dochter naar school bracht en politieagenten hem staande hielden wegens een niet werkend achterlicht.

Meyers moest zijn rijbewijs overdragen voor inspectie en na 25 minuten moest hij uit de wagen stappen. "De agent zei: 'Ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen, maar er staat een aanhoudingsbevel op je naam uit 2002. Kennelijk heb je de film 'Freddy Got Fingered' gehuurd en nooit teruggebracht.' Ik dacht dat hij een grapje maakte," aldus Meyers. Volgens de Amerikaan, die 27 april in de rechtbank verwacht wordt, waren de agenten zeer beleefd en professioneel. Meyers mocht zijn dochter naar school brengen en nadien naar zijn werk gaan, mits hij zichzelf later op de dag bij het politiebureau zou aangeven. Een geldboete van 200 dollars hangt nu boven zijn hoofd.

Komiek Tom Green, die de film in kwestie schreef, regisseerde en erin speelde, reageerde de volgende dag verbaasd op Twitter: "Ik heb dit zojuist gezien en kan eigenlijk niet geloven dat het echt is." De 44-jarige Canadees onthulde kort erop aan de New York Daily News dat hij Meyers gesproken heeft en hem zal helpen met eventuele onkosten. "Als het om 200 dollar gaat dan zal ik dat uiteraard voor hem betalen, gewoon vanwege het principe."



NieuwsFilm

meest populair