Video

'Ratchet & Clank' ontmoeten elkaar in eerste twee clips

Animatiefilm naar de gelijknamige en populaire videogames van Sony.

door Rik Timmer om 18:59 in Video
Tijdens het WonderCon, dat van 25 t/m 27 maart gehouden wordt in Los Angeles, heeft Gramercy Pictures een tweetal clips getoond van het aankomende Ratchet & Clank. Liefhebbers zullen weten dat de animatiefilm een adaptatie is van de gelijknamige reeks videospellen voor de PlayStation. Centraal in de games staan de Lombax-monteur Ratchet en de kleine, ontsnapte robot Clank. Zij worden wederom respectievelijk ingesproken door James Arnold Taylor en David Kaye.

In hun eerste avontuur op het witte doek moeten de twee onwaarschijnlijke helden alles uit de kast trekken om de verachtelijke alien Charman Drek (Paul Giamatti) en de onnozele Blarg een halt toe roepen. Hij bezit namelijk het vermogen om alle planeten in het Solana-sterrenstelsel te vernietigen. Ratchet en Clank moeten de krachten bundelen met een team kleurrijke helden, de Galactic Rangers, om dit tegen te gaan.

Meet Clank


Awesome


De film is geregisseerd door Kevin Munroe en Jericca Cleland. Het script is tot stand gekomen door het drietal T.J. Fixman, Gerry Swallow en regisseur Munroe. Andere bekende stemmen die we zullen horen zijn van John Goodman, Rosario Dawson en Sylvester Stallone. Het buitenaardse avontuur is vanaf 20 april te zien in de bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Baron Von Marlon

Avatar

Als de humor gelijkaardig is aan de games, kan dit best meevallen.

NieuwsFilm