James Wan over de uitdagingen rondom DC-film 'Aquaman'

James Wan over de uitdagingen rondom DC-film 'Aquaman'

Hij wil er vooral een vermakelijke, luchtige film van maken.

Tijdens een panel voor horror-sequel The Conjuring 2 tijdens het jaarlijkse Wondercon van afgelopen weekend, heeft James Wan een aantal uitspraken gedaan over zijn volgende grote project: een verfilming van DC-strip Aquaman, die gespeeld zal worden door Jason Momoa.

Wan liet ten eerste weten dat hij een vermakelijke film ervan wil maken en ieders verwachtingen rondom de verfilming wil overtreffen, gezien het feit dat het personage in het verleden voornamelijk belachelijk werd gemaakt door zijn bedenkelijke voorkomen en naam. Wan zei het volgende tegen IGN:

''Als je kijkt naar mijn films... zelfs mijn duistere horrorfilms zijn vermakelijk en dat is voor mij een belangrijk element. Aquaman is een personage waar over de jaren heen heel wat grappen over zijn gemaakt, maar ik denk dat het personage ook ontzettend badass kan zijn. We moeten echter niet vergeten om het luchtig te houden.''

De regisseur liet daarnaast aan Slashfilm weten dat hij de sfeer uit zijn horrorfilms ook zal toepassen in de onderwaterwereld van Aquaman:



Aquaman moet vanaf juli 2018 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair