Verlengde Director's Cut van 'The Martian' onderweg

Verlengde Director's Cut van 'The Martian' onderweg

Tot nu toe was op schijf alleen de bioscoopversie te zien.

In februari verscheen de Blu-ray uitgave van The Martian van Ridley Scott. Op die schijf was alleen de bioscoopversie te zien, terwijl er eerder werd gesuggereerd dat er een 'Extended Director's Cut' van het succesvolle sci-fi drama zou verschijnen.

Nu weet The Digital Bits te melden dat 20th Century Fox werkt aan een uitgebreidere versie van de film met Matt Damon in de voornaamste hoofdrol.

Deze versie zou The Martian: Special Edition moeten gaan heten en zou zelfs al in juni beschikbaar komen. De Australische website EzyDVD (reeds verwijderd) maakte namelijk melding dat op 8 juni de The Martian: Extended Cut-uitgave zou moeten gaan verschijnen.

Vooralsnog is dit dus een gerucht. Scotts The Martian was een groot succes. De film wist niet alleen bijna $630 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's, ook ontving het zeven Oscarnominaties en drie Golden Globe-nominaties waarvan het er twee verzilverde.

FT-recensent Danitsa Linders gaf de film vier sterren naar aanleiding van haar recensie. Hieronder de video Full David Bowie - Starman Sequence from THE MARTIAN:



NieuwsFilm

meest populair