Dvd-releases week 13

Dvd-releases week 13

Met o.a 'Black Mass' en 'Pawn Sacrifice.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur en/of te koop op DVD.

Bekijk de afbeelding

Pawn Sacrifice (2014)


De Amerikaanse schaakkampioen Bobby Fischer bereidt zich voor op een legendarische wedstrijd tegen de Rus Boris Spassky.
Bekijk de afbeelding

The Good Dinosaur (2015)

Regie: Peter Sohn

Als een traumatische gebeurtenis het leven moeilijk maakt voor de immer vrolijke Apatoaurus Arlo, gaat hij op een opmerkelijke reis. Onderweg vindt hij een zeer ongewone reisgenoot: een mensenjongetje.
Bekijk de afbeelding

Black Mass (2015)


Black Mass vertelt het waargebeurde verhaal van Whitey Bulger, de broer van een senator en de beruchtste gewelddadige crimineel in de geschiedenis van South Boston, die een informant werd van de FBI om een mafiafamilie op zijn eigen terrein uit te schakelen. Nadat de FBI echter zijn doel had bereikt, pakten ze Bulger uiteindelijk toch op, samen met zijn partner en de FBI-agent die met Bulger samenwerkte.
Bekijk de afbeelding

Solace (2015)


John Clancy (Anthony Hopkins) is een gepensioneerde helderziende misdaadanalist. Wanneer een FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) en zijn partner (Abbie Cornish) te maken krijgt met een reeks bizarre moorden wordt Clancy erbij geroepen om te helpen bij het oplossen van de zaak en de seriemoordenaar (Colin Farrell) te vinden.
Bekijk de afbeelding

Regression (2015)


Minnesota, 1990. Detective Bruce Kenner onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela, die haar vader John Gray beschuldigt van een onbeschrijfelijke misdaad. Wanneer John onverwacht en zonder herinnering schuld bekent, wordt gerenommeerd psycholoog Dr. Raines ingesteld om hem te helpen zijn herinneringen her te beleven en lijken ze een gruwelijk nationaal mysterie te ontdekken.
Bekijk de afbeelding

Vergine giurata (2015)


Een meisje uit Albanië heeft een eed afgelegd om een maagd te blijven en gaat daarna verder mannelijk door het leven gaat, een zogenaamde Sworn Virgin.
Bekijk de afbeelding

Saat po long 2 (2015)


Nadat hij de gangster Hong heeft ingerekend, wordt politieman Kit ontvoerd en ontwaakt hij in een gevangenis in Thailand waar hem een levenslange gevangenisstraf te wachten staat. Het gevolg is dat Wah, de leidinggevende van Kit, naar Thailand afreist om hem te helpen ontsnappen. Ondertussen weet Hong ook te ontsnappen en wanneer Kit hier weet van krijgt, zet hij alles op alles om de crimineel voor de tweede keer op te sluiten.
Bekijk de afbeelding

Burnt (2015)

Regie: John Wells

Adam Jones is een getalenteerde chef-kok die te vroeg zijn hoogtepunt heeft bereikt. Op een dag raakt hij alles kwijt door zijn buitensporige gedrag en belemmerende drugsverslaving. Om zichzelf erbovenop te helpen - en ook eindelijk eens die derde Michelinster binnen te halen - begint Adam een nieuw restaurant in Londen, waar hij een grote hoeveelheid culinaire talenten om zich heen verzamelt.
Bekijk de afbeelding

Before We Go (2014)


Nick en Brooke komen elkaar op een dag tegen in Manhattan. Zij wordt beroofd van haar tasje en hij is de redder in nood, waarna er voor het duo een onvergetelijke nacht in New York City plaatsvindt.
Bekijk de afbeelding

Les cowboys (2015)


Alain houdt zich voor zijn hobby op in een gemeenschap van cowboys in Frankrijk. Samen met zijn zoon gaat hij op zoek naar zijn dochter, nadat die met haar radicaliserende Arabische geliefde van Frankrijk naar Afghanistan vertrokken is. Het verhaal omspant een periode van 12 jaar, het begin van de nieuwe eeuw, net de periode van de aanslagen in Madrid, New York en Londen.
Bekijk de afbeelding

Bon Bini Holland (2015)


Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?
Bekijk de afbeelding

Er ist wieder da (2015)


Adolf Hitler wordt wakker in de 21ste eeuw. Hij besluit een carrière als stand up komiek na te jagen.
Bekijk de afbeelding

Get Squirrely (2015)


Een eekhoorn probeert een grote overval te plegen in een notenfabriek.
Bekijk de afbeelding

My Little Pony: Equestria Girls - Friendship Games (2015)


Canterlot High en een rivaliserende school nemen het tegen elkaar op tijdens een reeks sportevenementen.
Bekijk de afbeelding

Baby Steps (2015)


Tate en zijn Taiwanese vriend Danny zijn al een tijdje samen en willen graag een baby'tje. Danny's moeder in Taipeh is hier faliekant tegen. Het idee dat haar al zo lang gewenste kleinkind door een draagmoeder op de wereld moet komen, dat is toch niet uit te leggen aan haar vriendinnen? Ze vindt het al zo moeilijk dat hij homo is. Als de twee vastbesloten zijn, besluit ze het dan maar zelf te regelen. Ze vliegt naar LA en gaat op zoek naar een geschikte draagmoeder, terwijl ze de relatie van haar zoon met Tate negeert, want ze ziet haar jongen eigenlijk veel liever met een Chinees meisje en waarom dan niet met die draagmoeder...



NieuwsFilm

meest populair