Melissa Etheridge overwoog Brad Pitt als spermadonor

Melissa Etheridge overwoog Brad Pitt als spermadonor

Etheridge en Pitt zijn met de jaren goede vrienden van elkaar geworden.

Melissa Etheridge heeft tijdens een interview voor het Australische programma Studio 10 laten weten dat Brad Pitt de vader van haar kinderen had kunnen zijn.

"Hij [Brad Pitt] was zo'n goede vriend, en we hebben het overwogen," vertelde de 54-jarige Amerikaanse zangeres tijdens het interview. "Maar ik zag hoe graag hij zelf kinderen wilde, dus ik besloot dat ik dit niet wilde delen met iemand die echt heel graag kinderen wilde, omdat mijn kinderen niet nog een ouder nodig hadden — ze hebben er al twee."

Etheridge en Pitt zijn met de jaren goede vrienden van elkaar geworden. De zangeres gaf in 2000 zelfs een optreden tijdens de bruiloft van de acteur en Jennifer Aniston.

Etheridge ontmoette haar toenmalige partner Julie Cypher in 1988. Cypher beviel in 1997 van hun eerste kind, Bailey. Beckett werd een jaar later geboren. Er werd veel gespeculeerd over wie de vader van de kinderen was. Het tijdschrift Rolling Stone maakte in 2010 bekend dat muzikant David Crosby de biologische vader van de twee kinderen is.

"Natuurlijk reageren mijn tieners er nu heel leuk op. Mijn zoon zei: 'Ik had Brad Pitt als mijn vader kunnen hebben. Ik had ontzettend knap kunnen zijn'," aldus Melissa. "Het is één van de redenen waarom David Crosby en zijn vrouw zo perfect zijn — zij hadden al kinderen. Ze wilden dit als een gift doen."

NieuwsFilm

meest populair