'The Lennon Report' opent Beverly Hills Film Festival

'The Lennon Report' opent Beverly Hills Film Festival

Film toont de gebeurtenissen rond en vlak na de dood van John Lennon.

The Lennon Report zal het Beverly Hills Film Festival dit jaar openen, meldt Variety. De film gaat over de gebeurtenissen vlak nadat John Lennon voor zijn appartementencomplex in New York werd doodgeschoten door Mark Chapman.

Het volgt het perspectief van verschillende betrokkenen zoals de artsen in het ziekenhuis die proberen Lennon te redden en de politie, die op de schietpartij af worden gestuurd om de dader te pakken. Richard Kind is gecast als Dr. Stephan Lynn, Evan Jonigkeit als Dr. David Halleran en Walter Vincent speelt Alan B. Weiss, de ABC nieuwsproducent die het nieuws van de dood van Lennon op tv meedeelde.

Een andere grote film op het festivalprogramma vormt Baby, Baby, Baby van Brian Klugman met in de hoofdrollen Jessica Alba, Michaela Conlin, Bradley Cooper en Kelsey Grammer. Verder zijn onder meer Lost and Found Cary Elwes en Jason Patric, A Beautiful Now met Abigail Spencer, A Punter’s Prayer, Irrefutable Proof van Ziad Hamzeh en The Dog Lover met Lea Thompson geselecteerd voor de competitie.

Het festival, dat in 2001 werd opgezet, zal op 6 april worden geopend met The Lennon Report en lopen tot en met 10 april.

NieuwsFilm

meest populair