Superheldenfilm 'Gambit' opnieuw fors vertraagd

Superheldenfilm 'Gambit' opnieuw fors vertraagd

Film mogelijk pas in 2018 te zien.

Gisteren berichtten we er al kort over, de superheldenfilm Gambit heeft opnieuw een tegenslag te verduren gekregen. The Hollywood Reporter heeft de details.

Oorspronkelijk stond de zoveelste X-Men film gepland voor 7 oktober 2016, maar recent werd de film nog voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit leek voornamelijk te liggen aan de regisseurs-wissel. Niet veel later werd bekend dat de opnames in maart dit jaar zouden starten, maar nu is de productieaanvang uitgesteld tot in ieder geval eind 2016.

Enerzijds zou het mogelijk komen doordat Edge of Tomorrow-regisseur Doug Liman eerst de film The Wall wil opnemen. Ook zou er nog volop worden gewerkt aan het script. Op dit moment zou Magic Mike-schrijver Reid Carolin het script bewerken.

Acteur Channing Tatum is naar verluidt nog steeds aan boord, al zou actrice Lea Seydoux (Spectre) het project reeds de rug toe hebben gekeerd. Zij zou Bella Donna Boudreaux gaan spelen. Al met al lijkt het erop dat de film zomaar in de greep komt van het fenomeen 'van uitstel komt afstel', anderzijds zou 20th Century Fox simpelweg niet tevreden kunnen zijn over het script. Of de film in 2017 gaat verschijnen, lijkt onwaarschijnlijk.



NieuwsFilm

meest populair