Kristen Wiig vervangt Reese Witherspoon in 'Downsizing'

Kristen Wiig vervangt Reese Witherspoon in 'Downsizing'

Geen 'Election'- reünie voor Witherspoon met regisseur Alexander Payne.

Eerder werd bekend gemaakt dat Alexander Payne en Reese Witherspoon opnieuw samen zouden werken aan de film Downsizing. De twee werkten eerder aan de film Election in 1999, de film die Witherspoon op de kaart zette als een serieuze en goede actrice. Witherspoon heeft zich echter teruggetrokken en nu maakte Deadline bekend, dat Kristen Wiig haar zal vervangen.

Volgens het bericht zou het terugtrekken van Witherspoon geen teken zijn van kwaad bloed tussen haar en Payne en wil de actrice zich simpelweg richten op andere projecten. Wiig en Witherspoon verschillen qua type misschien erg, maar beide kunnen zowel komedie als dramatische rollen met succes spelen.

In het satirische sciencefictionverhaal Downsizing is het mogelijk voor mensen om zich te laten verkleinen tot miniaturen, waarna ze een leven kunnen leven als minimensen met minilevens. Een man gespeeld door Christoph Waltz besluit in deze film de keuze te maken om zich te laten verkleinen. Ook Matt Damon is gecast voor deze film. De film moet eind december 2017 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair