Tom Hanks en Rita Wilson aangeklaagd voor ongeluk veroorzaakt door zoon

Tom Hanks en Rita Wilson aangeklaagd voor ongeluk veroorzaakt door zoon

Het slachtoffer stelt Hanks en zijn vrouw aansprakelijk voor de schade.

Tom Hanks (Larry Crowne, Bridge of Spies) en zijn vrouw Rita Wilson (It's Complicated, My Life in Ruins) zijn aangeklaagd voor het ongeluk welke werd veroorzaakt door zoonlief Chet Hanks. Het slachtoffer stelt de acteur en de actrice aansprakelijk voor de veroorzaakte schade.

Terry Moogan, de aanklager, beschuldigt Chet Hanks voor het "rijden onder invloed van drugs en/of drank". In februari 2015 botste Chet met de auto van zijn ouders achterop de auto van Moogan. De aanklager is van mening dat Hanks en Wilson verantwoordelijk zijn voor de schade, omdat zij eigenaar zijn van de auto en op de hoogte waren van de toestand van Chet.

"Ondanks dat zij op de hoogte waren van het feit dat Chester Hanks een roekeloze bestuurder is en verslaafd is aan drugs en alcohol, hebben ze hem de toestemming gegeven om hun auto te besturen, hierdoor zijn zij naast Chester Hanks verantwoordelijk voor de fysieke en emotionele schade die Mr. Moogan heeft opgelopen," aldus de advocaat van Moogan.

Hoewel Terry Moogan nu beweert dat brokkenpiloot Chet onder invloed was van alcohol en drugs, haalde hij in februari 2015 niet de politie erbij. Volgens Moogan was dat omdat Chester Hanks hem smeekte om niet de politie erbij te betrekken.

NieuwsFilm

meest populair