Cara Delevingne lijdt aan depressie

Cara Delevingne lijdt aan depressie

Ze concentreert zich momenteel vooral op haar carrière in de filmindustrie.

Op donderdag heeft Cara Delevingne (Pan, Paper Towns) via haar Twitter-account laten weten dat ze aan depressie lijdt. De 23-jarige actrice maakte een dag eerder nog haar grote terugkeer in de modellenwereld door de release van haar campagne voor Saint Laurent.

Velen waren verbaasd door haar terugkeer, want eerder impliceerde Cara dat ze de modellenwereld voorgoed had verlaten. Nu blijkt dat het slechts een tijdelijk vertrek is geweest.




"Ik heb nooit gezegd dat ik zou stoppen als model. Ik neem de mode-industrie niets kwalijk. Ik lijd momenteel aan een depressie. Ik was een model tijdens een bijzonder moeilijke periode. Ik haatte mijzelf," aldus Delevingne op Twitter. "Ik ben heel gelukkig met het werk dat ik mag doen, maar in het verleden werkte ik juist om te ontsnappen aan alle ellende. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik uitgeput raakte."










Daarnaast maakte Cara bekend zich momenteel vooral te concentreren op haar carrière in de filmindustrie. "En ik doe mijn best om niet op elke fout die ik maak te letten. Daar ben ik namelijk heel goed in."

Dit jaar zal Delevingne in meerdere films te zien zijn, namelijk Tulip Fever, London Fields, Kids in Love, Absolutely Fabulous: The Movie en Suicide Squad. In 2017 is ze te zien als Laureline in Valerian and the City of a Thousand Planets.

NieuwsFilm

meest populair