TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Mad Max en Eastern Promises.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Eastern Promises (2007)

Zaterdag 2 april om 23:40 op FOX

De mysterieuze en onverschrokken Nikolai maakt deel uit van een van de meest notoire families binnen de Londense georganiseerde misdaad. Zijn perfecte bestaan wordt verstoord als zijn wegen kruisen met die van Anna . Zij is een onschuldige vroedvrouw die vecht voor de hulpelozen. Per ongeluk vindt Anna bewijsmateriaal tegen de familie. Nikolai moet nu een oneindige keten van moord, leugens en wraak in werking stellen...
Bekijk de afbeelding

Four Brothers (2005)

Zondag 3 april om 20:00 op RTL7

Nadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier - zeer verschillende - Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft.
Bekijk de afbeelding

The Fast and the Furious (2001)

Maandag 4 april om 20:30 op Veronica
Regie: Rob Cohen

Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een jonge politieman moet vervolgens infiltreren in de wereld van straatracers in Los Angeles.
Bekijk de afbeelding

Mad Max (1979)

Dinsdag 5 april om 22:35 op Veronica

Max is een jonge agent, verantwoordelijk voor de dood van één van de leiders van de motorrijders, genaamd The Nightrider. Zijn vriendin, Jessie, wil dat hij bij de politie-eenheid weggaat. Max gaat inderdaad bij de politie weg en wil alleen nog maar rust en gaat met Jessie en haar baby een lange vakantie houden. Totdat hij, zonder het te weten, met één van de bendeleden in aanraking komt en een nieuwe periode van waanzinnig geweld en wraak aanbreekt.
Bekijk de afbeelding

Snow White and the Huntsman (2012)

Woensdag 6 april om 20:30 op NET5

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.
Bekijk de afbeelding

The Game (1997)

Donderdag 7 april om 20:30 op SBS9

Nicholas Van Orton is een geslepen en succesvol zakenman die altijd alle touwtjes in handen heeft. Daar komt een einde aan als hij een wel zeer bijzonder verjaarskado krijgt: The game. Onbekende krachten terroriseren hem en richten alles ten gronde wat hij ooit heeft opgebouwd. Of hij wil of niet, hij moet het spel zien te winnen, wil hij niet alles kwijtraken.
Bekijk de afbeelding

De rouille et d'os (2012)

Vrijdag 8 april om 23:30 op NPO2

Als Ali uit nood onderdak zoekt bij zijn zus in het Zuid-Frankrijk ontmoet hij orkadresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest haar beide benen en wordt Ali's manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale gevechten om haar leven te redden.


NieuwsFilm

meest populair