Drew Barrymore verlaat derde huwelijk

Drew Barrymore verlaat derde huwelijk

De andere twee waren dat niet echt te noemen.

Op de enige dag van het jaar wanneer 't nieuws niet te vertrouwen is, heeft Page Six bevestigd dat Drew Barrymore en haar man Will Kopelman een eind aan hun huwelijk gaan breien. De oud-geliefden, die samen twee kinderen hebben (Olive & Frankie), willen de scheiding zo snel mogelijk afhandelen. Ze waren bijna vier jaar man en vrouw.

Een ingewijde vertelde aan Page Six over de breuk: "Ze hebben de laatste tijd moeilijkheden, maar hun vriendschap blijft normaal omwille van de kinderen." Een andere bron meldde dat de 41-jarige Barrymore het probleem van de breuk is. "Ze had een zeer opstandig en wilde jeugd, zonder familie in beeld. En hoewel ze nu een hele andere persoon is, en een geweldige moeder, kan zoiets bij je blijven."

Woordvoerders van Barrymore en Kopelman hebben niets te melden. Voor de Whip It-regisseuse is het haar derde en langste huwelijk. De eerste keer huwde ze in 1994, op 19-jarige leeftijd, met Jeremy Thomas, een eigenaar van een bar in Los Angeles. Zij hielden elkaar twee maanden gezelschap voordat ze een punt achter 't huwelijk zetten. Barrymore's tweede man was komiek Tom Green. Hun echtverbintenis hield van 2001 t/m 2002 stand, een half jaartje.

Kopelman is een deskundige op het gebied van kunst en de zoon van Chanel-CEO Arie Kopelman. Begin 2011 toonde hij interesse in de Charlie's Angels-actrice. Op 2 juni 2012 gaven ze elkaar het jawoord in Californië. Volgens Barrymore ging het nooit om liefde, dat vertelde ze vorig jaar aan InStyle Magazine. "Het was nooit echt liefde op 't eerste gezicht. Will betekende veel voor me, praktisch gezien. Je kon hem altijd via de telefoon bereiken, een stijlvolle persoon met een blauwdruk van een familie die ik niet heb."



NieuwsFilm

meest populair