Dave Bautista hoogstwaarschijnlijk in 'Blade Runner 2'

Dave Bautista hoogstwaarschijnlijk in 'Blade Runner 2'

De spierbundel uit Guardians of the Galaxy en Spectre geeft een stevige hint via Twitter.

Hij begon als een professioneel worstelaar, maar na rollen in Marvels Guardians of the Galaxy (2014) en de James Bond-film Spectre (2015) is Dave Bautista inmiddels een bekende naam in Hollywood. De spierbundel is momenteel druk bezig met de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), maar dat is hoogstwaarschijnlijk niet de enige sciencefictionfilm waarin hij de komende tijd te zien zal zijn.

Bautista heeft via Twitter laten weten dat hij erg opwindend nieuws heeft en dat hij niet kan wachten om het met ons te delen. De foto, waarop hij een origami eenhoorn vasthoudt, laat doorschemeren dat het gaat om een rol in Blade Runner 2. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan vergezelt Bautista de eerder bevestigde Harrison Ford, Ryan Gosling en Robin Wright.

Het nog titelloze vervolg wordt geregisseerd door Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners), die gebruikmaakt van een script van Hampton Fancher en Michael Green. De door Ridley Scott geproduceerde film staat gepland voor 12 januari 2018.




NieuwsFilm

meest populair