Algemeen

Twee aliens 'Star Trek Beyond' onthuld

Een setfoto geeft daar een mooie blik op.

door Jim Pedd om 10:32 in Algemeen
Gisteren was het de eerste First Contact Day. Dat is de dag waarop in het Star Trek-universum Zefram Cochrane, ontwikkelaar van de warpdrive, in 2063 zijn vlucht met het experimentele schip de Phoenix maakte. De test leidt tot het eerste contact met de Vulcan, die besluiten dat de mensheid er klaar voor is om contact te krijgen met buitenaardse wezens.

Ter ere van Cochrane heeft regisseur Justin Lin van Star Trek Beyond een foto vrijgegeven van hemzelf op de set. Hij poseert samen met twee buitenaardse wezens van de film. ”Hier sta ik met twee van mijn favoriete mensen om mee te werken! Ik weet dat dit moeilijk is omdat de casting van deze twee acteurs nog niet aangekondigd is, en je zult ze ook niet vinden op IMDb. Dus hier is een hint: ik heb eerder met ze samengewerkt. Succes!”

De nieuwe film in de franchise gaat op 21 juli in première. Hieronder de foto.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Jem Ha'dar ??

MovieThom

Avatar

Ik had graag gehad dat er naar een climax gewerkt werd met de klingons. Daar werd in Into Darkness al een beetje naar toe gewerkt. Ik krijg bij deze film niet het idee dat ze dat doen.

Decepticon

Avatar

Zullen wel geen bekende acteurs met enige starpower zijn, anders hadden ze dat wel gebruikt in de marketing.

Ik kijk heel erg uit naar deze film en ik hoop dat Lin samen met Abrams als producent, ons niet teleurstellen en dat de film in dezelfde toon blijft als de eerste 2 films.

Muufley

Avatar

MovieThom "Ik had graag gehad dat er naar een climax gewerkt werd met de klingons. Daar werd in Into Darkness al een beetje naar toe gewerkt. Ik krijg bij deze film niet het idee dat ze dat doen."


Daar werd helemaal niet naartoe gewerkt. De Klingons werden enkel maar gebruikt voor een kleine set piece en daarna had men het er niet meer over.

MovieThom

Avatar

Muufley "Daar werd helemaal niet naartoe gewerkt. De Klingons werden enkel maar gebruikt voor een kleine set piece en daarna had men het er niet meer over."


Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Het klopt dat de klingons zelf maar relatief weinig aanwezig zijn, maar daarom heen werd er meerdere keren verwezen (de ene keer wat subtieler dan de andere keer) dat er een oorlog / groot conflict met de klingons ophanden was.

benjamin

Avatar

MovieThom "Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Het klopt dat de klingons zelf maar relatief weinig aanwezig zijn, maar daarom heen werd er meerdere keren verwezen (de ene keer wat subtieler dan de andere keer) dat er een oorlog / groot conflict met de klingons ophanden was."
Kan zijn dat ik het mij niet helemaal juist herinner (even geleden dat ik hem gezien heb), maar was die oorlog niet het plan van de bad guy wat dus voorkomen is?

benjamin

Avatar

Decepticon "Zullen wel geen bekende acteurs met enige starpower zijn, anders hadden ze dat wel gebruikt in de marketing. "
De manier waarop hij een hint geeft en dan 'succes' zegt doet toch anderzijds denken dat ze bekend genoeg moeten zijn om 'geraden' te kunnen worden.

MovieThom

Avatar

benjamin "Kan zijn dat ik het mij niet helemaal juist herinner (even geleden dat ik hem gezien heb), maar was die oorlog niet het plan van de bad guy wat dus voorkomen is?"


Nee, zijn plan was om die oorlog alleen wat te vervroegen. De Federatie leefde al op gespannen voet met de klingons. Admiraal Marcus was overtuigd dat oorlog hoe dan ook (en misschien wel terecht) onafwendbaar is. Hij wilde ook met oog op de klingon dreiging de federatie nog meer militariseren dmv schepen zoals de vengeance. En vergeet niet dat de handelingen van kirk om khan te grijpen op de klingon thuiswereld diverse klingon levens heeft gekost. De Klingon dreiging blijft na de film aanwezig, tenminste in mijn ogen

Muufley

Avatar

MovieThom "Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Het klopt dat de klingons zelf maar relatief weinig aanwezig zijn, maar daarom heen werd er meerdere keren verwezen (de ene keer wat subtieler dan de andere keer) dat er een oorlog / groot conflict met de klingons ophanden was."


Zoals ik al eerder zij, gebruikt om een kleine actie set piece op te zetten en wat jij daar aanhaalt heet een McGuffin. Heb jij die film wel gezien? Ging het om de klingons? Nee! Buiten dat kleine element dat eventjes genoemd werd en die set piece is er verder geen sprake van de Klingons laat staan enige opbouw naar enig iets. Gelieve wat objectiever te zijn en niet te veel wishfull thinking door fanboyisme te laten spreken. Ik ben een groot fan van het Star Trek universum maar Into Darlness had haast niets met Klingons te maken.

NieuwsFilm

meest populair