Volledige trailer 'The BFG' van Steven Spielberg

Volledige trailer 'The BFG' van Steven Spielberg

We zien de GVR en de wereld waarin hij leeft.

Na de eerdere teaser trailer zie je hieronder de volledige trailer voor de film The BFG (Big Friendly Giant) van Steven Spielberg (Bridge of Spies). In de beelden krijgen we onder meer een eerste blik op de wereld van de reuzen.

The BFG is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl, welke in Nederland beter bekend is onder de titel 'De GVR', de Grote Vriendelijke Reus. Hoofdrollen in de film van filmstudio's Walt Disney Pictures en DreamWorks Pictures zijn voor onder meer Mark Rylance, Rebecca Hall, Ruby Barnhill, Penelope Wilton, Jemaine Clement en Bill Hader. De sprookjesfilm draait vanaf 20 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop, ook met een Nederlandstalige versie.



In The BFG volgen we het verhaal rond de personages Sophie (Barnhill), de koningin van Engeland (Wilton), de hofdame (Hall) en de 7,5 meter hoge reus BFG (Rylance). Gezamenlijk beleven ze een groots avontuur tijdens hun plan om de mensetende reuzen Bloodbottler (Hader), Fleshlumpeater (Clement) en hun vrienden te vangen. Deze slechte reuzen vallen namelijk de menselijke wereld aan. Hieronder een aantal vrijgegeven foto's uit de film:













NieuwsFilm

meest populair