Eerste setfoto's 'The Mummy' met Tom Cruise

Eerste setfoto's 'The Mummy' met Tom Cruise

En hij ziet er vervloekt uit.

Hieronder zie je de eerste foto's vanaf de set van The Mummy van regisseur Alex Kurtzman (Welcome to People, 2012) en met namen als Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari.

De film focust zich op de Navy Seal Tyler Colt (Cruise) en zijn missie in de Iraakse woestijn. Hij is op zoek naar terroristen die verscholen zouden zitten in een bunker. Het blijkt echter dat deze terroristen grafrovers zijn die onder verdachte omstandigheden zijn overleden. Colt en zijn team worden tijdens hun onderzoek geconfronteerd met mystieke krachten als ze doorkrijgen dat ze zich in een oeroude tombe bevinden. Daar raakt Colt vervloekt met de visioenen van Ashurbanipal, koning van het Assyrische Rijk, oftewel The Mummy.

De horrorfilm van Universal Pictures en schrijver Jon Spaihts (Doctor Strange) moet ergens midden 2017 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Op de foto's zien we naast Cruise onder meer ook actrice Wallis. De opnames zijn deze week gestart in Oxford, England.









NieuwsFilm

meest populair