Teaser voor trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'

Teaser voor trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'

Met een eerste blik op de Death Trooper.

Hieronder zie je de tease voor de trailer voor Rogue One: A Star Wars Story van Godzilla-regisseur Gareth Edwards. Het is de eerste Star Wars Anthology-film en deze zal zich afspelen vlak voor de allereerste Star Wars uit 1977.

In Rogue One volgen we een groep rebellen die zich voorbereiden om de plannen voor de Death Star te stelen. Naar verwachting krijgen we in de film ook Darth Vader te zien. In onderstaande tease werpen we een blik op een Death Trooper, waarover al geruchten waren.

De volledige trailer zal snel online verschijnen en de zender Good Morning America krijgt de eer om de trailer als eerste te mogen vertonen. Uiteraard verschijnen de beelden dan ook snel op FilmTotaal.nl.



De voornaamste rollen zijn voor Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Forest Whitaker, Donnie Yen en Ben Mendelsohn. Vanaf 14 december draait Rogue One: A Star Wars Story in de Nederlandse bioscoop. In 2018 volgt een losstaande film rond de jonge Han Solo en in 2020 moet een Star Wars Anthology-film over Boba Fett verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair