Ook Archangel en Apocalypse krijgen een 'X-Men: Apocalypse' krijgen een poster

Ook Archangel en Apocalypse krijgen een 'X-Men: Apocalypse' krijgen een poster

En ook van Cyclops, Jean Grey, Beast, Nightcrawler, Professor X, Mystique, Quicksilver, Magneto, Psylocke en Storm.

20th Century Fox heeft een flinke reeks personageposters online verspreid voor de film X-Men: Apocalypse van regisseur Bryan Singer (X-Men: Days of Future Past). Op de tien posters zien we niet alleen een aantal bekende X-Mannen, ook zien we drie van de belangrijke slechteriken. Vanaf 19 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.

UPDATE: In navolging van de eerdere tien poster hebben ook Apocalypse (Oscar Isaac) en Sabah Nurs Angel of Death, Archangel (Ben Hardy) een personageposter gekregen. Een affiche voor Jubilee (Lana Condor) lijkt er niet meer in te zitten.





Als eerste posters van de X-Men, met Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Beast (Nicholas Hoult), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Professor X (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence) en Quicksilver (Evan Peters). De creativiteit was waarschijnlijk op om ook Jubilee (Lana Condor) een affiche te geven.















En hieronder de posters voor drie van de vier Horsemen van Apocalypse (Oscar Isaac). Van zowel deze oermutant als Archangel (Ben Hardy) is geen affiche verschenen. We zien wel Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn) en Storm (Alexandra Shipp).







NieuwsFilm

meest populair