Charlize Theron officieel gecast als schurk in 'Fast & Furious 8'

Charlize Theron officieel gecast als schurk in 'Fast & Furious 8'

Na haar rol in Mad Max: Fury Road gaat de actrice opnieuw voor groots opgezette actiescènes.

Na veel geruchten heeft Universal Pictures bevestigd dat Oscar-winnaar Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Monster) de schurkenrol zal spelen in het volgend jaar te verschijnen Fast & Furious 8. Gisteren wisten we nog te melden dat Kristofer Hivju (Game of Thrones) een van de handlangers van deze schurk zal spelen. Naast haar aandeel in de Max Max-sequel uit 2015, scheurde Theron al eerder rond in auto's in de remake van The Italian Job uit 2003 (toevallig ook gemaakt door Fast 8-regisseur F. Gary Gray).

Het achtste deel in de actie-franchise moet onze bioscopen bereiken op 13 april 2017 en vormt het eerste deel van een nieuwe trilogie in de reeks. De negende film staat al gepland voor 19 april 2019 en de tiende (en laatste?) film voor april 2021. Daarnaast werkt Universal ook aan verschillende prequels en spinoffs...

De cast van Fast & Furious 8 bestaat naast Theron en Hivju uit terugkerende castleden zoals Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black. Jason Statham, Dwayne Johnson en Kurt Russell zullen naar verwachting ook terugkeren. De opnames van de film moeten gaan plaatsvinden in de Amerikaanse steden New York en Atlanta. Daarnaast wordt er ook mogelijk gefilmd in Rusland en Ijsland.



NieuwsFilm

meest populair