Wasp uit 'Captain America: Civil War' geschrapt

Wasp uit 'Captain America: Civil War' geschrapt

Plus Ant-Man clip, een fraaie IMAX-poster & waarom kiest Spider-Man voor Team Iron Man?

Dat Spider-Man (Tom Holland) nog ontbreekt op de poster, terwijl hij wel [???] minuten te zien zou zijn, is lichtelijk opmerkelijk. Toch mag onderstaande poster voor Captain America: Civil War fraai genoemd worden. We starten met een nieuwe clip, waarin we Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) zien.



Een opvallend feitje is dat het duo Anthony en Joe Russo bijna ook het personage Hope Van Dyne / Wasp (Evangeline Lilly) in de film had. Scriptschrijvers Christopher Markus en Marcus McFeely over het schrappen van dit personage:

"Weet je, bijna iedereen zit erin. Er was een fase toen we spraken over het betrekken van Wasp. Er was een concept waar Wasp in zat, aangezien ze ook bijna in Ant-Man zat. Maar dan zouden we iets te geks wegnemen bij het Ant-Man team. Daarnaast heeft ze ook een vergelijkbare set van skills. We hebben het daarom bij Ant-Man gehouden."

Ook is er wat meer bekend over waarom Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man de kant van Team Iron Man kiest. De website Stitch Kingdom wist de volgende omschrijving te achterhalen: Persoonlijk door Tony Stark gerekruteerd, brengt tiener Peter Parker a.k.a. Spider-Man zijn jeugdige energie en buitengewone - maar nog niet helemaal beheerste - krachten naar het team van Iron Man."



De verschillende superhelden van de Avengers staan verspreid over het bovenstaande IMAX-affice, met aan de linkerkant Team Cap, aangevoerd door Steve Rogers / Captain America (Chris Evans). Zijn "side-kicks" zijn Bucky Barnes (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) en zijn Redwing, Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen)
en de wat lastiger te vinden Ant-man (Paul Rudd).

Op de rechter kant staan Team Iron Man, aangevoerd door Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.). Hij vertrouwd op War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany). De eerdere trailer verraadde al dat Spider-Man ook Team Iron Man zal versterken.

En hieronder nog twee promo-postertjes, wel met een klein Spinnemansje.



NieuwsFilm

meest populair