Megan Fox is voor de derde keer zwanger

Megan Fox is voor de derde keer zwanger

Bronnen zeggen dat de vader Brian Austin Green is, waarvan Fox wil scheiden.

Om Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows te promoten, woonde hoofdrolspeelster Megan Fox afgelopen dinsdag de CinemaCon bij in Los Angeles. En wat blijkt? De brunette is in verwachting van haar derde kind. Het nieuws deed men kijken alsof ze water zagen branden, want wie is de vader?

Zowel People als roddelwebsite TMZ zijn ervan overtuigd dat het Brian Austin Green is. De 42-jarige Amerikaan is tevens ook de vader van Fox' andere twee kinderen, Noah Shannon (2012) en Bodhi Ransom (2014). Vreemd zal dit allemaal niet klinken, ondanks dat de twee sinds vorig jaar uit elkaar zijn. In augustus diende Fox de scheidingspapieren in, met als reden het welbekende onoverbrugbare verschillen. Deze zwangerschap zou niet gepland zijn.

Fox en Green vormen al sinds 2004 een item, wat ze in 2010 bezegelde met een trouwerij. Ingewijden hebben aan People onthuld dat de vader en moeder altijd om elkaar hebben gegeven, afgezien van de scheiding, en dat ze als toegewijde ouders voor hun jongens blijven zorgen. Ook zouden ze nog steeds aan hun huwelijk werken. Of ze weer bij elkaar (gaan) wonen is nog een vraag.

TMZ bericht echter dat Fox er niet aan denkt om de scheiding te staken. Voorheen was het bekendgemaakt dat Green recht had op een hoop kinderbijslag, omdat zijn oud-geliefde meer dan hem verdiende. Nu de nieuwe Turtles is uitgekomen heeft de 29-jarige schone weer een nieuw loonstrookje binnengekregen, waarvan Green een hap zou mogen nemen mits zij de scheiding intrekt. Om deze gevolgen tegen te gaan houdt Fox de juridische kwestie voorlopig in leven.



NieuwsFilm

meest populair