Eerste poster 'The Magnificent Seven'

Eerste poster 'The Magnificent Seven'

Grote sterren in deze remake van Antoine Fuqua.

Tijdens CinemaCon is de eerste trailer van The Magnificent Seven vertoond. Ondanks dat het publiek nog even moet wachten op de eerste beelden, zie je hieronder wel een eerste teaser poster. De remake van de westernklassieker The Magnificent Seven uit 1960 komt van de hand van regisseur Antoine Fuqua, bekend van films als Training Day en Southpaw.

Op onderstaand affiche zien we naast de teksten 'Magnificent' en 'Justice has a number' de zeven titelpersonages: Manuel Garcia-Rulfo als Vasquez, Vincent D'Onofrio als Jack Horne, Chris Pratt als Josh Farraday, Denzel Washington als Sam Chisholm, Ethan Hawke als Goodnight Robicheaux, Byung-hun Lee als Billy Rocks en Martin Sensmeier als Red Harvest.

klik voor een vergroting

[/url]

In de western nemen de magnifieke zeven het op tegen de slechterik Bartholomew Bogue,gespeeld door url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=21631]Peter Sarsgaard
. Deze meedogenloze goudbaron heeft plannen met een een vermoedelijk Mexicaans mijnstadje. De bewoners schakelen de hulp in van de zeven huurlingen. The Magnificent Seven staat gepland voor 22 september. Hieronder de regisseur en Pratt over de film:



NieuwsFilm

meest populair