Shane Black over 'The Predator': wanneer speelt de film zich af?

Shane Black over 'The Predator': wanneer speelt de film zich af?

En wat zegt Black over een cameo van Arnold Schwarzenegger.

Kiss Kiss Bang Bang-regisseur Shane Black gaat aan de slag met een nieuwe Predator-film, met de titel The Predator. Deze moet in maart 2018 verschijnen. Hij heeft dus nog even de tijd om het script af te ronden. Met Collider sprak hij over de film.

Zoals eerder aangegeven is 20th Century Fox op zoek naar een Predator-film die respect heeft voor de eerste, zo geliefde film. De film moet een bepaalde schaal gaan krijgen die het grote publiek moet gaan aanspreken. Zo werd er gesproken over een "Iron Man 3-aanpak". Black:

"Laten we terugkeren naar de opwinding en innovatie van de originele film die toen fris voelde. Ik wil een manier vinden om het fris te laten aanvoelen. Daar zijn we nu mee bezig."

Ondanks dat Black zich voorneemt niets over de film te zeggen, geeft hij wel prijs wanneer de film zich gaat afspelen. "Deze zal zich afspelen in de tegenwoordige tijd," aldus Black die ook bevestigt dat er daarmee een kans is dat Arnold Schwarzenegger terugkeert. De acteur zelf gaf eerder aan dat hij hierover in gesprek wil met Black.

NieuwsFilm

meest populair