Algemeen

RTL biedt online films aan

door FilmTotaal op 31.03.2005 om 15:10 in Algemeen
Vanaf 2 mei kun je bij RTL Nederland online films en series downloaden voor 1,30 euro, een bedrag dat betaald dient te worden door een telefoonnummer te bellen, zo meldt RTL Nederland Interactief vandaag.

De filmafdeling zal voornamelijk Nederlandse titels als Soldaat van Oranje en Flodder bevatten. De films zijn vervolgens eenmalig te bekijken.


[eng]"De kijker krijgt ongeveer twee uur de tijd om een film van anderhalf uur te bekijken. Terugspoelen en zoeken kan wel."[/eng]

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Wie wil er nou nederlandse films kijken.......

Thiver

Avatar

Och, dat wil ik best, maar deze titels verschijnen zeer regelmatig op televisie.

Keyser Söze

Avatar

Zeker ook alleen voor digitale tv ?

alexbird

Avatar

Idioot dat je ze maar een keer kan kijken
daarom ga ik het ook niet doen

Jildert

Avatar

Wel vaag, als ik het goed begrijp moet je dus als je een film besteld hem meteen bekijken?
Beetje onhandig, lijkt me.

ruben

Avatar

master3d "wie wil er nou nederlandse films kijken......."
oppassen mannetje! :(

Mark

Avatar

Betalen gebeurt via een telefoonnummer dat na een vijf minuten durende gratis promovideo verschijnt.

En je moet er voor betalen, en ook nog is 5min reclame shite kijken. Beetje dubbel.

SunChaser

Avatar

Flodder, die al 10x per jaar wordt herhaald :z

hettar

Avatar

Tja, als het bij oude nederlandse films blijft vind ik het niet interessant.. Maar ooit zal je hopelijk op deze manier elke film of serie die je maar wilt kunnen zien, en dan is het gewoon een (hopelijk goedkopere) videotheek zonder dat je naar buiten hoeft.. als ik een film huur kijk ik m bijna nooit meer dan een keer, dus dat boeit me niet zo.
(maar ik kan me niet voorstellen dat veel mensen dit RTL geval zullen gaan gebruiken)

Ann McDunn

Avatar

€ 1.30 ? Dat vertrouw ik toch niet helemaal, eerst waarschijnlijk een keuzemenu, wilt u Flodder zien toets 1 enz. En ik wil Flodder helemaal niet zien. De meeste Nederlandse films zijn al zo vaak herhaald, dat ik hier het nut niet van inzie.

Razzo

Avatar

Pfff... gelijk alweer een hoop DOMME reacties!

domme reactie nr. 1 -> van master3d: wie wil er nou nederlandse films kijken.......

Zucht... misschien meer mensen dan jij denkt! Nederlandse films zijn ook goed! Een stukje overgebleven, schaarse Nederlandse cultuur. Als jij er niet van houdt, prima, maar denk dan niet gelijk dat iedereen hetzelfde van Nederlandse films vindt als jij...

dan domme reactie nr. 2 -> van keyser Söze: Zeker ook alleen voor digitale tv ?

Dat staat er toch: op internet!!! Dus niet alleen voor digitale tv! RTL is (nog) geen aanbieder van digitale tv...

domme reactie nr. 3 -> van alexbird: idioot dat je ze maar een keer kan kijken daarom ga ik het ook niet doen

Waarom is het nou idioot (!) dat je ze maar één keer kan kijken? Je betaalt in de videotheek meer om een film één keer te kunnen kijken. Je betaalt gewoon een klein bedrag om een film (óf serie) online te kunnen bekijken. Helemaal niet IDIOOT!

domme reactie nr. 4 -> van Jildert (?): Wel vaag, als ik het goed begrijp moet je dus als je een film besteld hem meteen bekijken?
Beetje onhandig, lijkt me.

Ten eerste is bestelt met een t in dit geval! Ten tweede is het niet onhandig... je bestelt wanneer je wilt kijken!!! Anders bestel je hem een andere keer.

domme reactie nr. 5 -> van mark: Betalen gebeurt via een telefoonnummer dat na een vijf minuten durende gratis promovideo verschijnt. En je moet er voor betalen, en ook nog is 5min reclame shite kijken. Beetje dubbel.

Het is geen reclame... het is een trailer of eerste gedeelte van de film (promo)!!! Niet dubbel dus en ook geen reclame shit, je weet zo vooraf waar je eventueel voor gaat betalen!

Domme reactie nr. 6-> van Sunchaser: Flodder, die al 10x per jaar wordt herhaald :z

Niet alleen Flodder... LEZEN!!!!

Domme reactie nr. 7 -> van Ann McDunn: € 1.30 ? Dat vertrouw ik toch niet helemaal, eerst waarschijnlijk een keuzemenu, wilt u Flodder zien toets 1 enz. En ik wil Flodder helemaal niet zien. De meeste Nederlandse films zijn al zo vaak herhaald, dat ik hier het nut niet van inzie.

Niet bekend met het principe 1 euro nogwat per gesprek? Hoeveel keuzemenu's je ook krijgt, je betaalt maar 1,30 euro... Maar het zal zo zijn dat je niet eens menu's krijgt, maar gewoon een nummer van je scherm moet intoetsen in je telefoon.. bekend principe, vast bedrag... dus niets niet te vertrouwen!

Ik word af en toe zo moe van mensen die van die domme reacties geven zonder ook maar één woord uit de tekst goed te lezen. Mensen, dit kost ruimte op de server van filmtotaal en alles wat jullie schrijven is bullshit! Ongegronde reacties, domme praat.

Ik zal even een voorbeeld geven van hoe het hoort:

Goh, een goed initiatief van RTL... eindelijk kunnen we ook films die op TV geweest zijn en series ook terugkijken op internet, wanneer we ze gemist hebben. Ik vind het alleen jammer dat de prijs wat aan de hoge kant is.

Het gaat immers om films of series die een andere keer gewoon gratis aangeboden worden op tv. Als een commercieel bedrijf als RTL een film aanbied op tv, omlijst met reclame, dan kan diezelfde film toch ook gratis worden aangeboden op internet, met eromheen of alleen erboven of ernaast een aantal banners?

Kortom een goed idee, maar iets te duur voor iets wat een andere keer gratis is. Ik zal het misschien ooit gebruiken, maar niet vaak. Ik kijk liever een film op TV, in plaats van op de PC. Maar misschien verandert die behoefte wanneer er hier in huis ooit een media center komt.

En Nederlandse films zijn niet altijd :O ... cultuurbarbaar.

Colonel_Kurz

Avatar

Razzo "Het gaat immers om films of series die een andere keer gewoon gratis aangeboden worden op tv. Als een commercieel bedrijf als RTL een film aanbied op tv, omlijst met reclame, dan kan diezelfde film toch ook gratis worden aangeboden op internet, met eromheen of alleen erboven of ernaast een aantal banners?
."
Volgensmij krijgen ze véél meer binnen voor één reclame op TV dan voor een tiental banners op hun site.

alex34

Avatar

Razzo werk je soms voor RTL??

alex34

Avatar

En oh ja is gewoon een vraag hoor geen domme reactie!

sjoeahht

Avatar

Goh, Razzo denkt zeker dat hij een soort Jack Goderie is die alles van films afweet. Lekker kansloos als je daar zo in opgaat.. :X

WizardOfOss

Avatar

sjoeahht "Goh, Razzo denkt zeker dat hij een soort Jack Goderie is die alles van films afweet. Lekker kansloos als je daar zo in opgaat.. :X"

:?

beargumenteert iemand eens een mening, krijg je dit soort reacties...

Ann McDunn

Avatar

Nou ja, Razzo vindt iedereen domme reacties geven, gelukkig dat er eindelijk iemand is die intelligent is, voortaan maar gewoon zijn reactie afwachten, dan kunnen de anderen net doen of ze het allemaal ècht weten.

WizardOfOss

Avatar

Het had inderdaad wat subtieler gekund, maar hij heeft op de meeste punten wel gelijk...

Olympus Moons

Avatar

Dankjewel Razzo dat je jouw allesomvattend inzicht wil gebruiken om ons een stukje wijzer te maken.
Helaas vind ik jouw lapje tekst nog :O dan de meeste Nederlandse films.

Olympus Moons

Avatar

WizardOfOss ":?

beargumenteert iemand eens een mening, krijg je dit soort reacties..."


Andere mensen afzeiken en dan vervolgens net doen alsof je het beter kan noem ik niet echt een mening beargumenteren. Dat wordt in de meeste kringen betiteld met grootheidswaanzin. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis aan toe gaat, maar bij de meeste Nederlandse gezinnen is dit niet normaal. Maargoed... misschien ben jij ook zo'n "speciaal" persoont, net als Razzo.

Mark

Avatar

Eindelijk dan die erkenning waar ik al die tijd op heb zitten wachten.

domme reactie nr. 5 -> van mark: Betalen gebeurt via een telefoonnummer dat na een vijf minuten durende gratis promovideo verschijnt. En je moet er voor betalen, en ook nog is 5min reclame shite kijken. Beetje dubbel.

Het is geen reclame... het is een trailer of eerste gedeelte van de film (promo)!!! Niet dubbel dus en ook geen reclame shit, je weet zo vooraf waar je eventueel voor gaat betalen!

Maar nou vraag ik me toch af hoe het kan dat een trailer met aan het einde een telefoonnummer waarmee je die film dus kan kopen ineens een promo is, en geen reclame. Volgens mij is een trailer promotiemateriaal, en dat gebruik je in een reclame, of mis ik nou wat. Zou je dat ook nog uit kunnen leggen?

shaffa2

Avatar

Ik vind dat jullie wel erg flauw reageren op wat kritiek. Niks grootheidswaanzin, misschien wat betweterig, maar mijns inziens heeft Razzo wel een punt...of zeven. Niet zo tactisch van hem om het 'domme' reacties te noemen, omdat hij dan lijkt te impliceren dat hijzelf (wél) slim is... Vergeef het hem: het zat 'm blijkbaar nogal hoog. Argumenti ad hominem all over the place. Smiley face

Colonel_Kurz

Avatar

Mark "Eindelijk dan die erkenning waar ik al die tijd op heb zitten wachten.
"
Smiley face

Rich Art

Avatar

Wat lopen jullie toch allemaal te zeuren tegen elkaar!

die nederlandse films zullen wel een test zijn van RTL. Als dit nou aanslaat dan krijg je eerst wat nieuwe NL-films en dan zullen de Amerikaanse films vanzelf wel volgen...

Razzo

Avatar

Bedankt voor jullie reacties...

Mijn doel is ook bereikt. Jullie lézen nu eindelijk eerst voordat jullie een reactie geven. Gelukkig volgden er nu wel een groot aantal slimme reacties... Houd dit vol!!!

Het was misschien wat bot gesteld, maar geef toe, ik had gelijk.

Het is makkelijk om heel snel een berichtje te lezen en daar meteen allemaal verkeerde conclusies uit te trekken, om daarna gelijk je reactie te spuien of je kritiek te uiten. Nu heb ik eens de moeite genomen om een aantal mensen eruit te pikken en daar mijn kritiek over te uiten.

Een mooi experiment, want ineens raakt men in paniek.. ohoh, we worden aangevallen.

Ja, inderdaad, maar met als enige doel dat er mogelijk in de toekomst wat meer inhoudelijke reacties komen op nieuwtjes etcetera. Daar hebben we allemaal wat aan.

Ik houd ook van films, maar ik houd ook van kritiek... als het maar gegrond is.

Was getekend,
Razzo

PS geen familie van Jack Goderie.

NieuwsFilm

meest populair