John Cusack's penis in gevaar

John Cusack's penis in gevaar

Een groot fan annex stalker dreigt zijn geslachtsdeel met zwarte magie impotent te maken.

Acteur John Cusack heeft maatregelen moeten treffen nadat een wildvreemde vrouw herhaaldelijk bij hem thuis aan de deur kwam en via e-mails dreigementen maakte. Roddelwebsite TMZ berichtte het nieuws als eerst, zij ontdekten dat de 49-jarige Amerikaan een contactverbod heeft aangevraagd tegen ene Marieretno Subali. Met succes.

Volgens de documenten die Cusack heeft ingediend bezocht Subali in een periode van drie maanden lang onuitgenodigd zijn huis. Hoewel Cusack elke keer niet thuis was, hebben zijn camera's of buren het nieuws bevestigd. De acteur vermoedt dat de vrouw zijn uitstapjes via social media in de gaten houdt en wist wanneer ze vrij was om langs te gaan. Cusack vreesde dat ze op een dag hem zou opwachten en vroeg daarom het straatverbod aan.

Subali is een meedogenloze vrouw. Via e-mails heeft ze namelijk contact gezocht met familieleden van Cusack, waaronder zijn schoonzus. Daarin beschrijft ze dat Cusack haar lievelingsacteur is sinds ze Serendipity zag en dat de beste man haar in een droom benaderde.

De verliefdheid van de geobsedeerde vrouw is daarnaast nog verder uit de hand gelopen. In de elektronische berichten dreigt Marieretno Subali eveneens de jongeheer van Cusack met zwarte magie te vervloeken. Uit wraak of omdat het een sensationele handeling is staat niet vermeldt. Enkel dat Cusack's leuter impotent moet worden. Dit gaf tevens de doorslag in de stalkerzaak, een rechter heeft nu bevolen dat Subali 90 meter uit Cusack's buurt moet blijven. Hetzelfde geldt voor zijn familieleden.

Of de fan alsnog door zal gaan met de zwarte toverkunst zullen we vermoedelijk niet te horen krijgen.



NieuwsFilm

meest populair