Vince Vaughn speelt rol in 'Brawl in Cell Block 99'

Vince Vaughn speelt rol in 'Brawl in Cell Block 99'

Regie is in handen van 'Bone Tomahawk'- regisseur S. Craig Zahler.

Vince Vaughn zal een rol gaan spelen in Brawl in Cell Block 99', de nieuwe film van regisseur S. Craig Zahler. De film wordt omschreven als een brute actie thriller en het filmen zal deze zomer van start gaan.

Vaughn zal de rol van voormalige boxer Bradley spelen, die zijn baan als monteur verliest en voor een oude vriend aan de slag gaat als drugsdealer. Het nieuwe baantje gaat hem voor de wind en levert hem behoorlijk wat geld op. Maar dan komt hij op een dag midden tussen een vuurgevecht terecht. Aan de ene kant schieten de agenten, aan de andere kant zijn eigen maten binnen het drugscircuit. Hij raakt hierbij gewond en belandt in de gevangenis. Hij wordt door de omstandigheden in de gevangenis gedwongen gewelddadige dingen te doen, die hij normaal nooit zou doen.

S. Craig Zahler wist het afgelopen jaar te verrassen met zijn debuut Bone Tomahawk. In deze kannibalistische western met Kurt Russell moeten vier mannen een groep gevangenen redden van een bende misvormde kannibalen, die aan de rand van de bewoonde wereld hun bestaan leiden.



NieuwsFilm

meest populair