Domhnall Gleeson en Michelle Pfeiffer in volgende film Darren Aronofsky

Domhnall Gleeson en Michelle Pfeiffer in volgende film Darren Aronofsky

Verder gaat Gleeson de hoofdrol spelen in een film over Winnie the Pooh-bedenker A.A. Milne.

Domhnall Gleeson (Ex Machina, Star Wars: The Force Awakens) en Michelle Pfeiffer (What Lies Beneath, Dark Shadows) zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky. Het duo vergezelt Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris en Gleesons broer Brian Gleeson.

De nog titelloze film zal gaan over een stel waarvan de relatie behoorlijk wordt getest wanneer er onuitgenodigde gasten voor de deur staan. Deze zorgen met hun ongewenste aanwezigheid voor een hoop onrust binnen het normaal zo rustige leven van de geliefden.

Aronofsky zal de film regisseren, schrijven en produceren. De opnames gaan dit voorjaar van start en het is de bedoeling dat de release in 2017 plaatsvindt.

Gleeson heeft het er maar druk mee, want de acteur zou ook hebben getekend voor de hoofdrol in Goodbye Christopher Robin, waarin hij Winnie the Pooh-bedenker A.A. Milne zal gaan spelen. De film wordt geregisseerd door Simon Curtis, bekend van My Week With Marilyn (2011).

Goodbye Christopher Robin gaat over de relatie tussen Milne en z'n zoon Robin, de inspiratiebron voor het personage Christopher Robin uit de Winnie the Pooh-verhalen. Robins speelgoed was tevens de inspiratiebron voor de overige personages uit Milnes bekendste werk, waaronder uiteraard Pooh zelf,maar ook Tigger, Eeyore en Piglet. Vader en zoon hadden het niet altijd even makkelijk met elkaar, maar het bedenken van de inwoners van Hundred Acre Wood maakte het allemaal een stuk draaglijker.

NieuwsFilm

meest populair