Miauw!! Kevin Spacey is een huisdier in de nieuwe 'Nine Lives' trailer

Een acteur in het nauw maakt rare filmkeuzes.

De nieuwe familiefilm Nine Lives heeft een ingenieus concept. Kevin Spacey speelt een man die enkel met zijn werk bezig is en z'n gezin compleet verwaarloosd, maar wanneer hij vast komt te zitten in het lichaam van een kat, ziet hij kans de band met z'n familie weer op te bouwen. Is deze knotsgekke beestenboel helemaal jouw ding? Kijk dan nu snel naar de nieuwe trailer. Zo niet, ga dan lekker naar House of Cards kijken.

Miljardair Tom Brand (Spacey) heeft het goed voor elkaar. Hij is druk bezig met de bouw van de grootste wolkenkrabber op het noordelijk halfrond. Doordat Tom zoveel met z'n werk bezig is, raakt hij vervreemd van z'n familie, met name z'n mooie echtgenote Lara (Jennifer Garner) en schattige dochter Rebecca (Malina Weissman).

Rebecca is jarig en zoals gebruikelijk vraagt ze een kat cadeau. Hoewel hij katten haat, heeft Tom geen tijd meer om een ander cadeau te bedenken. Z'n GPS leidt hem naar een mystieke dierenwinkel vol met vreemdsoortige en exotische katten. De mystieke winkelier, Felix Perkins (Christopher Walken), stelt Tom voor aan een majestueuze kater genaamd Mr. Fuzzypants.

Op weg naar de verjaardag krijgt Tom een vreselijk ongeluk en wanneer hij hiervan ontwaakt, blijkt dat hij gevangen zit in het lichaam van de kat. Met dit nieuwe perspectief begint Tom op een hele andere manier naar z'n familie en leven te kijken. Om terug keren als de vader en echtgenoot waar z'n gezin recht op heeft, moet Tom er eerst achter zien te komen waarom hij in deze situatie terecht is gekomen.

Nine Lives, een film van regisseur Barry Sonnenfeld (Men in Black), komt in de VS uit op 5 augustus.



NieuwsFilm

meest populair