Spotify speelt hoofdrol in 'The Emoji Movie'

Spotify speelt hoofdrol in 'The Emoji Movie'

Er is meer duidelijk over het plot van de opmerkelijke animatiefilm.

Tijdens CinemaCon 2016 heeft Sony Pictures e.e.a. onthuld over The Emoji Movie die volgend jaar in de bioscoop moet verschijnen. Het blijkt dat de film zich daadwerkelijk gaat afspelen in een smartphone.

Een van de onderdelen in de animatiefilm is dat bekende merken van smartphone-apps een rol spelen. Zo zal de muziekdienst Spotify onderdeel uitmaken van het plot van de film rond de emotie-icoontjes. Ook Facebook zal in beeld komen.

Er is meer. Tijdens CinemaCon liet Sony Pictures Animation-baas Kristine Belson weten dat de Emoji-personages in The Emoji Movie bijvoorbeeld op boten varen over rivieren van geluid, van dus Spotify.

De animatiefilm heeft een script van Eric Siegel en Anthony Leondis en speelt zich volgens Belson af in je telefoon waar een geheime wereld is: Emoji Valley, waar de ijverige Emoji wonen en werken. Als enkele Emoji's op het bureaublad (home screen) van de smartphone komen, vinden ze een wereld aan apps om te ontdekken.

Vanaf 11 augustus 2017 in de bioscoop. Naar verdere cast en crew wordt nog gezocht. Hieronder alvast een soort voorproefje met het (concept) titellogo.



NieuwsFilm

meest populair