Brute Black Panther-clip 'Captain America: Civil War'

Plus een hele reeks nieuwe personage- & "Face-off"-posters.

Volgende week gaat Captain America: Civil War in première in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscopen en met een uitstekend ontvangst en een voorspelde openingsscore van $220 miljoen - THR denkt ondertussen aan "slechts" $175 miljoen - aan de Noord-Amerikaanse box office kunnen we ons opmaken voor een opnieuw vermakelijk superhelden-onderonsje. De wereldwijde marketingcampgane gaat zich komende dagen waarschijnlijk fors opbouwen. Hieronder een coole nieuwe clip, concept art en een reeks posters.

Als eerste e.e.a. over Black Panther, gespeeld door Chadwick Boseman. Zijn aandeel in de film zou in eerste instantie beperkt blijven tot zijn alter ego T'Challa. Door de deal met Spider-Man is hij echter ook te zien in zijn outfit. Scriptschrijver Christopher Markus hierover:



Hieronder zie je de promoclip “The Chase” uit de film waarin we ook Bosemans Black Panther zien. Samen met Captain America (Chris Evans) achtervolgt hij Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier (Sebastian Stan). Het is een reclame van Audi, het automerk dat al jaren te zien is in het Marvel Cinematic Universe.



En hieronder een viertal concept art voor Black Panther:









Ook zijn er heel wat posters online verschenen voor de film van het duo Anthony en Joe Russo. Je ziet zes Chinese posters van Team Cap, gevolgd door zes Russische "Face-off" posters. We starten met wat concept art:





























En we sluiten af met drie nieuwe tv-spots met de titels 'Team Cap', 'Team Iron Man' en 'Oustide the Law'.







NieuwsFilm

meest populair