Algemeen

Twee nieuwe namen voor 'Spider-Man Homecoming'

Mysterieuze personages toegevoegd aan de Spidey-reboot.

door Bram de Groot om 19:13 in Algemeen
Een paar dagen terug werd de titel nog onthuld en werd bekend dat Michael Keaton in beeld is voor de rol als slechterik in Spider-Man: Homecoming. Deadline en The Wrap melden nu dat er twee jonge acteurs zijn aangetrokken.

De eerste is actrice Laura Harrier (One Life to Live) en zij zou een "significant" aandeel krijgen in Homecoming. De tweede nieuwe naam zou Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel) zijn en hij zou een mede-student van Peter Parker moeten gaan spelen.

Hoofdrolspeler Tom Holland liet tijdens CinemaCon overigens ook nog weten waarom de film Spider-Man: Homecoming heet: "Het is echt thuiskomen. Gedurende de film probeert Peter uit te zoeken wie hij is en waar hij thuishoort in de wereld."

De superheldenfilm van regisseur Jon Watts (Cop Car), ook met de actrices Marisa Tomei (Aunt May) en Zendaya Coleman (Michelle) en andere MCU-personages, verschijnt op 27 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ooh damn - -' dan krijgen we ook weer een nieuwe recasting van MJ, Gwen Stacey en Harry Osborn :/
Vind het toch nog steeds jammer dat we niet meer Harry Osborn hebben kunnen zien van Dane De Haan...

YadMedia

Avatar

Ik begrijp al die onzin reboots niet... Waarom niet gelijk deel 20 ofzo, gewoon net als james bomd. Waar slaat dit op om de jaar 'nieuwe' batmans en supermans en spidermans....

Roeltje

Avatar

YadMedia "Waar slaat dit op om de jaar 'nieuwe' batmans en supermans en spidermans...."


Omdat contracten verlopen... :}

benjamin

Avatar

Roeltje "Omdat contracten verlopen... :}"
In dit geval nu niet direct, Garfield heeft getekend voor meerdere films maar door de nieuwe deal met Marvel gaat dat niet meer door.

Markie Marcolioooo

Avatar

Ik zie voor Tony Revolori wel een rol liggen van Amadeus Cho.

Perrysh

Avatar

YadMedia "Ik begrijp al die onzin reboots niet... Waarom niet gelijk deel 20 ofzo, gewoon net als james bomd. Waar slaat dit op om de jaar 'nieuwe' batmans en supermans en spidermans...."


The Amazing Spider-man moest gemaakt worden omdat Sony anders de rechten kwijt zou raken. Vanwege de tegenvallende ontvangst hebben ze bij Sony na deel 2 echter maar besloten om eieren voor hun geld te kiezen en zijn ze gaan praten met Marvel om onze grote vriend op te laten nemen in het MCU. Tot onze grote vreugde is dat gelukt en nu gaan we hem te zien krijgen in Civil War en in zijn eigen film.

NieuwsFilm

meest populair