Johnny Depp & Amber Heard bieden excuses aan via vreemde video

Johnny Depp & Amber Heard bieden excuses aan via vreemde video

Omdat ze vorig jaar hun honden mee naar Australië namen.

Een uitstapje naar Australië heeft meer slecht dan goed gedaan voor Amber Heard, die enkel haar man Johnny Depp wilde bezoeken omdat hij in het buitenland aan 't werk was. Vorig jaar april nam ze haar twee honden mee, Yorkshire terriërs Pistol en Boo, zonder het aan te geven bij de Australische douane. De honden werden het land binnengesmokkeld omdat ze via een privévliegtuig reisde.

Toen dat nieuwtje uitkwam reageerde de minister van Landbouw Barnaby Joyce behoorlijk agressief. Hij wilde de honden laten inslapen, als de viervoeters het land niet binnen 50 uur zouden verlaten. De beste man maakt zich namelijk zorgen om bioveiligheidsmaatregelen, hopende dat Pistol en Boo geen enge ziektes dragen. Heard vertrok op tijd, maar werd later wel aangeklaagd wegens het illegaal importeren van honden en het "produceren van een vals document."

De zaken zijn inmiddels opgelost, zij het een tikkeltje vreemd. De 29-jarige actrice moet een boete van 1000 dollar afdragen voor het verkeerd invullen van 't douaneformulier en haar excuses aanbieden in de rechtszaal. Het laatstgenoemde deed ze samen met Depp in een video, die tijdens het proces werd getoond. Inmiddels is deze door de Australische overheid op Youtube geplaatst. Beide bekendheden komen ongemakkelijk en merkwaardig over.



In de video legt Heard uit dat Australië een "beeldschoon eiland is, met een schat aan unieke planten, dieren en mensen," die beschermd moeten worden. Ze meldt dat het land streng moet zijn om deze pracht van ziektes te behoeden. "Australië beschermen is belangrijk." Depp eindigt daarop droogjes: "Geef alles aan wanneer je Australië bezoekt. Bedankt."

Momenteel spreekt men uitgebreid over de video op diverse media platforms. De geliefden zouden overkomen alsof er een pistool op hen gericht is. Dat zal het acteurskoppel niet deren, zij zijn nu eindelijk van de Australische ellende verlost.

NieuwsFilm

meest populair