Algemeen

Teaser trailer 'The Magnificent Seven'!

Met onder meer Denzel Washington en Chris Pratt.

door Bram de Groot om 13:00 in Algemeen
Sony Pictures en MGM hebben de eerste trailer voor en een aantal foto's onthuld uit de remake van de westernklassieker The Magnificent Seven. In de beelden en op de foto's zien we onder meer Denzel Washington als het personage Sam Chisholm en Chris Pratt als Josh Farraday.

Hieronder als eerst de teaser trailer, gevolgd door de alternatieve Nederlands ondertitelde versie.

In de western van Training Day-regisseur Antoine Fuqua gaan de Magnificent Seven het opnemen Bartholomew Bogue, een rol van Peter Sarsgaard. Dit is een meedogenloze goudbaron, die minder positieve plannen heeft met een een vermoedelijk Mexicaans mijnstadje. De bewoners schakelen de hulp in van zeven huurlingen.

The Magnificent Seven verschijnt op 22 september in de Nederlandse bioscoop. Een paar dagen terug verscheen nog een eerste poster.


En hieronder de complete gang, inclusief Manuel Garcia-Rulfo als Vasquez, Vincent D'Onofrio als Jack Horne, Ethan Hawke als Goodnight Robicheaux, Byung-hun Lee als Billy Rocks en Martin Sensmeier als Red Harvest.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Die gast naast Denzel op de een na laatste foto lijkt op Sharlto Copley

sonnycorleone

Avatar

Asperientje "Ik ben enthousiast!"
Zo anders ik wel!Smiley face

M0vieFreak

Avatar

Dit ziet er top uit! :Y Antoine Fuqua heeft goede films gemaakt en hier is ook zijn stijl te zien, past ook goed bij een western ik kijk ernaar uit.

Frietgezicht

Avatar

sonnycorleone "Zo anders ik wel!Smiley face"


En ik!
Hoop dat Vincent D'Onofrio niet snel het loodje legt want verheug mij ook erg op zijn rol.

johnwayne

Avatar

Dit lijkt me gelukkig geen recht-toe-recht-aan remake, maar een meer op zichzelf staande film met wel weer 7 man die ingehuurd worden. Ik ben een fan van de klassieker, maar ook dit kan wel een heel leuke film worden.

spock

Avatar

Dit moet ik zien.

Fantomex

Avatar

Vet! Deze film wil ik heel graag in de bios zien.

benjamin

Avatar

En nu eens afwachten of dit brokken gaat maken want het westerngenre doet het de laatste tijd niet super aan de box office al heeft deze wel twee redelijk aantrekkelijke namen. Ik ben alvast wat enthousiaster geworden na de trailer dus wat dat betreft doet die wat nodig was.

MikeyMo

Avatar

Een remake van een remake dus :D

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er nog goed uit! Of deze het goed gaat doen in box office, twijfel ik mss een beetje over.

NieuwsFilm

meest populair