Jonge Dumbledore in 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Jonge Dumbledore in 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Volgens de cast is het in elk geval zéér waarschijnlijk.

Onlangs was er de eerste echte trailer voor Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where To Find Them. Terwijl de beelden vooral een beeld schetsten van wat we mogen verwachten van de film met Eddie Redmayne als Newt Scamander, viel er ook een bekende naam: Dumbledore. Die blijkt nu mogelijk in de film te zien te zijn.

In de loop van de trailer zegt het personage van Colin Farrell: ”Van Hogwarts geschopt […] maar toch was één van je leraren erg tegen je verwijdering gesteld. Waarom is Albus Dumbledore zo dol op je?” Het is een opmerking die hij maakt tegenover Scamander, en het lijkt niet te blijven bij het noemen van deze naam.

Tegenover MTV onthulde Dan Fogler dat het goed zou kunnen dat er een jonge Dumbledore in de film zit. ”Terwijl de verhalen vorderen, zal je vanzelf over je favoriete personages horen. En je ontmoet misschien hun jonge varianten.” Uit de Harry Potter-boeken bleek al dat er een connectie bestond tussen Scamander en het iconische schoolhoofd van Hogwarts. De twee zouden bevriend raken en uiteindelijk schreef Dumbledore het voorwoord voor het fictieve boek van Scamander.

Dumbledore is ondertussen door drie acteurs gespeeld: Richard Harris, Michael Gambon en Toby Regbo. Laatstgenoemde speelde een jonge variant op het personage. Wie weet verschijnt hij ook in Fantastic Beasts in de rol. Vanaf 17 november draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair