Eerste foto Elizabeth Banks' Rita Repulsa uit 'Power Rangers'-reboot

Eerste foto Elizabeth Banks' Rita Repulsa uit 'Power Rangers'-reboot

En er is een officieel filmlogo voor de film van de regisseur van 'Project Almanac.'



Onlangs kregen we al een eerste foto van de vijf acteurs die titelpersonages gaan spelen in de Power Rangers-reboot en nu heeft People een fraaie eerste blik op het personage Rita Repulsa, gespeeld door actrice Elizabeth Banks (The Hunger Games, Pitch Perfect). Hierboven overigens ook het officiële filmlogo.

Banks over haar opvallende personage: "Het is zeker een moderne en stoere herverbeelding van de originele Rita Repulsa. We wilden haar een achtergrondverhaal geven dat haar verbindt aan de nieuwe Rangers."

De Power Rangers-villain Rita Repulsa is een slechte heks die duizenden jaren opgesloten is geweest en het duistere plan heeft om de wereld te veroveren. De Power Rangers zijn Dacre Montgomery (Jason / Red Ranger), RJ Cyler (Billy / Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly / Pink Ranger), Ludi Lin (Zack / Black Ranger) en Becky G. als Trini a.k.a. de Yellow Ranger.

De reboot van Project Almanac-regisseur Dean Israelite en scriptschrijvers Ashley Miller en Zack Stentz (X-Men: First Class) moet op 24 maart 2017 in de Noord-Amerikaanse bioscopen verschijnen. Een Nederlandse datum laat nog op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair