Officiële teaser trailer 'Hands of Stone' met boksende Edgar Ramírez

Officiële teaser trailer 'Hands of Stone' met boksende Edgar Ramírez

Ook Robert De Niro, Rubén Blades, Ellen Barkin en Ana de Armas in dit biografisch boksdrama.

Vorige week kregen we de allereerste bewegende beelden te zien van de boksfilm Hands of Stone, van Jonathan Jakubowicz, nu is de officiële teaser trailer verschenen. Daarin zien we Edgar Ramírez in de hoofdrol als de Panamese Roberto Durán, een bokser die gedurende zijn carrière 119 gevechten aanging en daarvan 103 won.

In de biografische film zullen we zien hoe Durán opgroeide op de Panamese straten en op 16-jarige leeftijd zijn eerste professionele wedstrijd kreeg. De beste man ging op zijn 50ste met pensioen. Hands of Stone, vernoemd naar Durán's bijnaam De Handen van Steen, focust vooral op het gevecht in 1980 tussen de bokser (die in vier verschillende gewichtsklassen kampioen werd) en Sugar Ray Leonard (Usher Raymond). Samen met trainer Ray Arcel (Robert De Niro) in zijn hoek, ging Durán de confrontatie aan.



Jakubowicz schreef het scenario en verfilmde het. De bovengenoemde namen worden vergezeld door Ana de Armas, Ellen Barkin, Rubén Blades en John Turturro. De film draait vanaf 26 augustus in de Amerikaanse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair