Tweede kind voor Olivia Wilde en Jason Sudeikis

Tweede kind voor Olivia Wilde en Jason Sudeikis

Ze kondigde het nieuws aan met een zwart-witfoto.

En de baby-rage gaat verder. Actrice Olivia Wilde volgde eergisteren haar collega's Megan Fox, Blake Lively en Eva Mendes op met een vrolijk zwangerschapsnieuwtje. Via een foto op haar Instagram account kondigde ze de komst van haar tweede kind aan. Over het geslacht liet ze niets los.

De 32-jarige Vinyl-actrice kreeg exact twee jaar geleden haar eerste kind, zoon Otis Alexander. De vader (van beide kinderen) is niemand minder dan komiek Jason Sudeikis, met wie Wilde sinds begin 2013 verloofd is. Op de foto zien we Otis en zijn moeder, zoals de toegevoegde tekst aanduidt hebben ze passende buikjes.

Sudeikis (40 jaar) vertelde pas geleden nog aan Entertainment Online dat hij meer kinderen in zijn toekomst zou willen zien. "Vanwege mijn eigen kind, want ik heb hem met Olivia gemaakt en het lijkt op een goede cocktail." Aangezien de twee verloofd zijn moet er ook ergens in de toekomst een trouwerij opdoemen. Daarover kon hij enkel grappen met: "Dat zal pas gebeuren wanneer wiet in elke staat legaal is."

Matching baby bumps. ✌️

Een foto die is geplaatst door Olivia Wilde (@oliviawilde) op




NieuwsFilm

meest populair