Waarom Megan Fox en Brian Austin Green uit elkaar zijn gegaan

Waarom Megan Fox en Brian Austin Green uit elkaar zijn gegaan

Met een derde kind op komst werken ze hard aan hun huwelijk.

Toen Megan Fox acht maanden geleden een eind aan haar huwelijk met Brian Austin Green inluidde door scheidingspapieren in te dienen, vroeg men zich af waarom. De 29 en 42-jarige acteurs zijn al langer dan 12 jaar bij elkaar en hebben twee kinderen, Noah Shannon en Bodhi Ransom. Uiteraard is de breuk niet iets dat publiekelijk gemaakt hoeft te worden, en dat hebben de twee tot op heden goed volgehouden. Een kennis of lid van de familie heeft echter nu aan People onthuld hoe het werkelijk zit.

"Ze bezaten conflicten die naar de scheiding leidden. Megan werkte veel vorig jaar en daar blijft ze mee doorgaan. Wanneer zij van huis is blijft Brian bij de kinderen. Voordat de scheiding werd aangekondigd hadden ze over deze situatie meningsverschillen." Volgens de bron werd Green gefrustreerd omdat Fox naar andere doelen begon te streven. "Megan is een geweldige moeder," gaat de insider verder, "maar ze wil ook haar geweldige carrière houden. Brian eindigde hierdoor als huisvader. Hij vindt het leuk om bij de kinderen te zijn, maar hij wil ook een ander leven hebben dan dat van een vader."

Het acteurskoppel heeft sinds de splitsing altijd elkaar gesteund omwille van de kinderen. Wanneer ze in het openbaar gespot werden zei men dat ze meer op vrienden leken dan een getrouwd stel. Daar is nu misschien verandering in gekomen, want Fox onthulde 12 april zwanger te zijn van een derde kind. De bron vertelt hierover: "Misschien dat ze weer naar elkaar zullen groeien door de baby. Het ziet ernaar uit dat ze allebei het waard vinden om moeite in het gezin te steken." De scheiding blijft echter vooralsnog van kracht.



NieuwsFilm

meest populair