Eerste trailer voor McDonald's-biopic 'The Founder'

Michael Keaton (Birdman, Spotlight) speelt de hoofdrol.

The Weinstein Company heeft de eerste trailer vrijgegeven van The Founder, de McDonald's-biopic van regisseur John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks) en met Michael Keaton (Birdman, Spotlight) in de rol als Ray Kroc die samen met Richard en Maurice 'Mac' McDonald de fast food-restaurantketen oprichtte.

In The Founder zien we het verhaal van de verkoper Ray Kroc. Hij werkt samen met de twee broers genaamd Richard en Maurice 'Mac' McDonald om gezamenlijk de internationale fast food-keten McDonald's op te richten. En hierin wisten ze te slagen, al was het Kroc die de kar trok. Tegenwoordig trekken de "restaurants" dagelijks maar liefst 68 miljoen klanten en is de gele 'M' niet uit het straatbeeld weg te denken.

Andere rollen zijn voor Laura Dern, Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman, John Carroll Lynch en B.J. Novak. De mogelijke Oscartitel draait vanaf 3 november in de Nederlandse bioscoop. In de States krijgen de filmliefhebbers de biopic al te zien vanaf 6 augustus.



NieuwsFilm

meest populair