Celebrity

David Hasselhoff wil stoppen met betalen alimentatie

De acteur betaalt al sinds 2006 ruim 21.000 dollar per maand aan de moeder van zijn dochters.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Ciara Voets om 10:46 in Celebrity
David Hasselhoff is het zat om maandelijks alimentatie aan zijn ex-vrouw Pamela Bach te moeten betalen. De 'Baywatch'-acteur heeft documenten ingediend bij de rechtbank waarin hij verzoekt om de alimentatieplicht te laten beëindigen.

David en Pamela zijn de ouders van twee dochters, de 25-jarige Taylor en de 23-jarige Hayley. Na 17 jaar huwelijk besloten de twee om een scheiding aan te vragen. Sindsdien is Hasselhoff verplicht om maandelijks alimentatie te betalen, maar de acteur is van mening dat Pamela zelf geen enkele poging heeft ondernomen om in haar eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Volgens Hasselhoff kan Bach met gemak aan een nieuwe baan komen.

De 63-jarige acteur kan naar eigen zeggen nog niet denken aan zijn pensioen, omdat het onmogelijk is als hij maandelijks een bedrag van 21.000 dollar moet blijven ophoesten.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Waarom moet hij blijven betalen als de kinderen ouder zijn dan 18 jaar?
en hij heeft ook wel gelijk: ex-vrouw kan ook opzoek gaan naar werk om rond te komen.
Ik zou zelf nooit zo'n bedrag afspreken maar dat geheel terzijde

Artificialis

Avatar

Hoe is het inderdaad mogelijk dat hij alimentatie moet betalen voor kinderen van 23 en 25 jaar? :} Die twee kunnen toch makkelijk zelf gaan werken? Dat die dame dat geld van haar ex-man durft te ontvangen, ik zou mij kapot schamen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair