Algemeen

Alfonso Cuaron helpt bij Andy Serkis' 'The Jungle Book'

Maar neemt het project niet over.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:28 in Algemeen
Oscar-winnaar Alfonso Cuaron helpt volgens Deadline met het maken van Andy Serkis’ regiedebuut The Jungle Book. Hij zou niet regisseren, maar wel tips geven rond de film, opdat het dure project van Warner Bros. zo goed mogelijk zou worden. ”Insiders benadrukken dat Cuaron een vriend van de studio is en dat men er bang voor is dat dit verkeerd begrepen wordt,” schrijft Deadline.

Cuaron neemt het project absoluut niet over van Serkis, maar is gevraagd om mee te helpen kijken hoe de film nog beter kan worden gemaakt. De film zou oorspronkelijk in oktober 2017 uitkomen, maar werd na het succes van The Jungle Book van Disney een jaar uitgesteld. Die extra tijd kon volgens Serkis gebruikt worden om de film nog beter te maken.

Deadline zegt dat Warner Bros. daar door het aantrekken van Cuaron voor de film daar ook echt zoveel mogelijk aan wil doen. Tegelijk schrijft het vakblad dat de productie al afgerond is. Er zou meer gedaan kunnen worden dan alleen schaven aan de visuele effecten. De film heeft een flinke sterrencast: Serkis is Baloe de beer, en wordt bijgestaan door castleden als Christian Bale (Bagheera de panter), Cate Blanchett (Kaa de slang), Tom Hollander (Tabaqui de jakhals), Peter Mullan (Akela de wolf), Naomie Harris (Nisha de wolf) en Eddie Marsan (Vihaan de wolf).

Vanaf 17 oktober 2018 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Havoc

Avatar

Dus we krijgen weer 2 keer redelijk dicht op elkaar dezelfde film? Top joh.

Chris23

Avatar

Die van disney was `n cgi/life action versie van de animatiefilm.
Andy Serkis’ Jungle Book word een verfilming van het boek, waar veel meer in schijnt te gebeuren en die een andere toon schijnt te hebben.

Maar meer mensen hebben deze reactie.

M0vieFreak

Avatar

Warner Bros heeft dit niet verplaatst na de succes van de versie van Disney maar al ervoor. Ik keek al altijd meer uit naar de versie van Andy Serkis.

Decepticon

Avatar

Ik heb er eigenlijk een hekel aan dat er in een korte periode 2 'dezelfde' films uitkomen.
Welke idioten bedenken dit joh?! Kan nooit puur toeval zijn. Ik vind dat als er één een eerste datum heeft geprikt, dat de ander gewoon standaard verplicht is zijn film voor minimaal 3 jaar te cancelen.
We hadden in 2013 met Olympus Has Fallen en White House Down, 2 actiefilms die over het vallen van het witte huis ging en in 2014 hadden we 2 Hercules films. Dat slaat toch nergens op! Nu hebben/hadden we 2 Jungle Book films, gelukkig is de ene een jaar uitgesteld, maar staat dan regelrecht tegenover de sequel van de eerste film...... zucht.

benjamin

Avatar

M0vieFreak "Warner Bros heeft dit niet verplaatst na de succes van de versie van Disney maar al ervoor. "
Dat is niet helemaal correct, op het moment van het uitstel waren de eerste reacties al bijzonder positief dus was het succesverhaal al ingezet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair