Alfonso Cuaron helpt bij Andy Serkis' 'The Jungle Book'

Alfonso Cuaron helpt bij Andy Serkis' 'The Jungle Book'

Maar neemt het project niet over.

Oscar-winnaar Alfonso Cuaron helpt volgens Deadline met het maken van Andy Serkis’ regiedebuut The Jungle Book. Hij zou niet regisseren, maar wel tips geven rond de film, opdat het dure project van Warner Bros. zo goed mogelijk zou worden. ”Insiders benadrukken dat Cuaron een vriend van de studio is en dat men er bang voor is dat dit verkeerd begrepen wordt,” schrijft Deadline.

Cuaron neemt het project absoluut niet over van Serkis, maar is gevraagd om mee te helpen kijken hoe de film nog beter kan worden gemaakt. De film zou oorspronkelijk in oktober 2017 uitkomen, maar werd na het succes van The Jungle Book van Disney een jaar uitgesteld. Die extra tijd kon volgens Serkis gebruikt worden om de film nog beter te maken.

Deadline zegt dat Warner Bros. daar door het aantrekken van Cuaron voor de film daar ook echt zoveel mogelijk aan wil doen. Tegelijk schrijft het vakblad dat de productie al afgerond is. Er zou meer gedaan kunnen worden dan alleen schaven aan de visuele effecten. De film heeft een flinke sterrencast: Serkis is Baloe de beer, en wordt bijgestaan door castleden als Christian Bale (Bagheera de panter), Cate Blanchett (Kaa de slang), Tom Hollander (Tabaqui de jakhals), Peter Mullan (Akela de wolf), Naomie Harris (Nisha de wolf) en Eddie Marsan (Vihaan de wolf).

Vanaf 17 oktober 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair