Will Smith over het overlijden van Prince

Will Smith over het overlijden van Prince

De avond ervoor had de acteur nog gesproken met de zanger.

Een van de laatste gesprekken die Prince had voor zijn overlijden was met Will Smith (Independence Day, Men In Black). De legendarische popzanger is gisteren op 57-jarige leeftijd overleden. Agenten vonden Prince buiten bewustzijn in een lift op zijn landgoed. Zijn dood wordt nog onderzocht en vandaag zal er een autopsie plaatsvinden.

"Ik ben geschokt en mijn hart is gebroken," aldus Will Smith op Facebook. "Ik sprak gisterenavond nog met hem. Vandaag rouwen ik en Jada samen met jullie allemaal om het verlies van een prachtige dichter, een ware inspiratiebron en één van de meest geweldige artiesten die ooit op aarde rondliepen."

De acteur maakte niet bekend waar hij met Prince over had gesproken. Will, één van de vele beroemdheden die online een eerbetoon plaatsten, plaatste een foto van de muzikant uit 1985.



Prince had volgens zijn woordvoerder al enkele weken last van gezondheidsproblemen. Op 15 april moest zijn vliegtuig een tussenlanding maken in Illinois, omdat hij wegens een noodsituatie naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Toch trad hij de dag erna gewoon op. Ook fans waren van mening dat alles in orde was. Voorafgaand aan zijn laatste optreden annuleerde de zanger toch twee shows. Volgens enkele bronnen is Prince in het ziekenhuis behandeld voor een overdosis.



NieuwsFilm

meest populair