Mark-Paul Gosselaar over zijn eerste actieheldenrol

Mark-Paul Gosselaar over zijn eerste actieheldenrol

De acteur is binnenkort samen met Bruce Willis te zien in 'Precious Cargo'.

Ruim twintig jaar na zijn rol in Saved by the Bell heeft Mark-Paul Gosselaar zijn eerste actieheldenrol weten te bemachtigen. De acteur is namelijk samen met de ultieme actieheld Bruce Willis te zien in 'Precious Cargo'.

De actiefilm, die vanaf vandaag in de Amerikaanse bioscoop te zien is, gaat over een levensgevaarlijke gangsterbaas die jacht maakt op de dievegge Karen. Zij heeft hem teleurgesteld en om zijn vertrouwen terug te winnen stelt Karen haar ex-geliefde Jack aan om een lading kostbare edelstenen te stelen.

"Bruce Willis is een icoon," aldus Gosselaar. "Jack is het soort karakter welk Bruce in zijn slaap kan spelen. Iets dat hij al honderden keren in zijn carriere heeft mogen portretteren. Hij kwam op de set en ik dacht, 'Dat is Bruce f**king Willis!' Hij opent zijn mond en je denkt echt, 'Holy s**t, dat is Bruce Willis!"



Gosselaar geeft toe dat samenwerken met de Die Hard-acteur ook wel eens intimiderend kan zijn. "Ik probeerde er zoveel mogelijk uit te halen, want ik dacht echt dit is de actieheld van alle actiehelden."

De film staat op naam van regisseur Max Adams, die het scenario schreef met Paul V. Seetachitt.



NieuwsFilm

meest populair