Max Greenfield naast Brie Larson in 'The Glass Castle'

Greenfield is vooral bekend door zijn rol als Schmidt in comedy-serie New Girl.

Max Greenfield (New Girl) zal te zien zijn naast Brie Larson in The Glass Castle, de nieuwe film van Destin Cretton, die ook Larsons doorbraakfilm Short Term 12 regisseerde. Het is nog onbekend welke rol Greenfield precies zal spelen in de film. Naast Larson en Greenfield spelen ook Naomi Watts en Woody Harrelson rollen in de film.

De plot van het boek uit 2006 wordt als volgt omschreven:

Rex en Rose Mary Walls hadden vier kinderen. In het begin leefden ze als nomaden en trokken door dorpjes en kampeerden in de bergen in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten. Rex was een charismatische, briljante man die in nuchtere buien zijn kinderen deed lesgeven en hen leerde om te houden van alle facetten van het leven zonder enige angst. Rose Mary, die houdt van schrijven en schilderen, keek echter niet veel om naar de kinderen. Toen hun geld na een aantal jaren opraakte, verhuisden de Walls naar een klein mijnwerkersdorp waar het gezin al snel vervalt in allerlei crimineel gedrag en moet zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

Marti Noxon (Buffy the Vampire Slayer schreef het script van The Glass Castle samen met Cretton, maar ook scenarist Andrew Lanham hielp een handje mee.



NieuwsFilm

meest populair