Concept-art 'Alien 5' bevestigt terugkeer bekend personage

Concept-art 'Alien 5' bevestigt terugkeer bekend personage

De vijfde Alien duidelijk up and running.

Eerder deze week werd al duidelijk dat de nog titelloze vijfde Alien-film gewoon in ontwikkeling is, ondanks dat de film verleden jaar nog in de ijskast leek te zijn gezet. Nu heeft Neill Blomkamp (District 9, Chappie) de boel op scherp gezet en concept-art voor zijn passieproject online gezet. Hiermee wordt duidelijk dat de film gewoon gaat verschijnen.

De concept-art werd door Blomkamp op zijn Instagram geplaatst aangezien het gisteren 'Alien Day' was. Op de art zien we het personage Rebecca "Newt" Jorden, een van de overlevenden na de gebeurtenissen in James Camerons Aliens uit 1986. Ze werd vervolgens doodverklaard in David Finchers Alien³. Klaarblijkelijk heeft Blomkamp plannen met het personage.

Alien day

Een foto die is geplaatst door Brownsnout (@neillblomkamp) op



Eerder werd al duidelijk dat Blomkamp Sigourney Weavers Ellen Ripley alsmede Michael Biehns Cpl. Dwayne Hicks gaat laten terugkeren.

Eerst krijgen we nog Ridley Scotts Alien: Covenant te zien, een vervolg op Prometheus (2012) en eveneens een prequel op Alien uit 1979. Covenant staat gepland voor 5 oktober 2017 en Alien 5 heeft nog geen verschijningsdatum.

NieuwsFilm

meest populair