Nieuw beeld 'Star Trek Beyond'

Nieuw beeld 'Star Trek Beyond'

En waar blijft toch die nieuwe trailer?

Afgezien van een trailer en een klein aantal foto’s hebben we nog maar weinig gezien van Justin Lins Star Trek Beyond. Dat terwijl de film al over drie maanden in première gaat. Empire Magazine mocht nu een nieuwe foto vrijgeven, die ons drie van de hoofdpersonen toont. Op de foto zien we Sofia Boutella als Jaylah, Zachary Quinto als Spock en Karl Urban als McKoy.

Veel is er niet bekend over de problemen die zij moeten zien op te lossen, al is wel bekend dat de film vragen stelt bij het idee van de Federation. Krall, de schurk van de film die gespeeld wordt door Idris Elba, valt in de film in elk geval de bemanning van de Enterprise aan en vermoedelijk wint hij in elk geval de eerste strijd. De bemanning komt grotendeels om het leven en het is aan een groep overlevenden, waaronder Spock, McKoy en Kirk (Chris Pine) om samen te werken met de lokale bevolking van een planeet (waar Boutella deel van uitmaakt) en Krall alsnog te verslaan.

Hieronder de foto.



Voor zover bekend gaat het nog een tijdje duren voordat er een nieuwe trailer komt van de film. Op 20 mei heeft Paramount Pictures een fanevenement gepland, waarbij nieuwe beelden getoond moeten worden. Vermoedelijk betreft dat de langverwachte tweede trailer. Vanaf 21 juli draait de film in de bioscoop. Hieronder de eerste (en tot nu toe enige) trailer.



NieuwsFilm

meest populair