'Ghostbusters'-trailer meest gehate ooit op YouTube

'Ghostbusters'-trailer meest gehate ooit op YouTube

De trailer staat zelfs in de top 25 van meest gedislikte video's ooit op YouTube.

Nooit eerder kreeg een filmtrailer zoveel dislikes op YouTube als die van de Ghostbusters-reboot. Een bericht van THR en YouTube stelt dat de eerste trailer voor de film meer dan 500.000 dislikes kreeg, waarmee de trailer niet alleen de minst gewaardeerde ooit is in de geschiedenis van de videosite, maar ook één van de minst gewaardeerde video’s in het algemeen.

Op 3 maart ging de trailer in première op YouTube. Deze trok de afgelopen weken in totaal 29,5 miljoen kijkers en had op moment van schrijven exact 587,730 dislikes. Dat is meer dan dubbel zoveel als het aantal likes: 211,087. Met dit aantal dislikes staat de trailer zelfs in de top 25 minst gewaardeerde video’s van YouTube. (De nummer één is de clip van Justin Biebers Baby, met net geen 6 miljoen dislikes.)

Het is geen goed teken voor de komedie van regisseur Paul Feig. Geflopte films als Fantastic Four scoorden veel minder dislikes, voor de trailer van die film klikten 20.000 mensen op het duimpje omlaag. Rollen in de reboot zijn er voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. Vanaf 14 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair