Nieuw affiche, tv-spots en "The History of Apocalypse"-video voor 'X-Men Apocalypse'

Nieuw affiche, tv-spots en "The History of Apocalypse"-video voor 'X-Men Apocalypse'

Apocalypse doet de wereld op zijn grondvesten schudden.

Ondertussen draait Captain America: Civil War succesvol in de bioscoop en kunnen we uitkijken naar het volgende deel in het X-Men universum. Dit keer krijgt de wereld te maken met een van de grootste en sterkste mutanten ooit: de oermutant Apocalypse, een rol van Star Wars-acteur Oscar Isaac. Hieronder nieuw promo-materiaal, met Apocalypse en uiteraard de nodige andere belangrijke mutanten.

Apocalypse zorgt naar verluidt voor een soort afsluiting van de bestaande reeks X-Men films. Ook is het een nieuwe start, aangezien er veel mutanten opnieuw worden geïntroduceerd. Denk maar aan de slechteriken Archangel (Ben Hardy), Psylocke (Olivia Munn) en Storm (Alexandra Shipp). Daarnaast zijn er ook nieuwe X-Mannen, met Jean Grey (Sophie Turner), Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Jubilee (Lana Condor). Hieronder nieuwe tv-spots:





En de online featurette "The History of Apocalypse":



Bekende(re) gezichten zijn die van de villain Magneto (Michael Fassbender), de soort van slechterik Mystique (Jennifer Lawrence) en de X-mannen Professor X (James McAvoy), Beast (Nicholas Hoult) en Quicksilver (Evan Peters). Tevens is er een cameo voor Hugh Jackmans Wolverine. Vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscoop; het affiche:



NieuwsFilm

meest populair