Algemeen

Terrence Malicks 'Voyage of Time' krijgt releasedatum

Het heeft maar zo'n 30 jaar geduurd.

door Jim Pedd om 08:51 in Algemeen
Na dertig jaar komt hij er eindelijk: Terrence Malicks langverwachte Voyage of Time. Althans, één versie van de film. De IMAX-versie van Malicks film gaat in de Verenigde Staten op 7 oktober 2016 in première. Vermoedelijk gaat de film ook rond die tijd in Nederland in première, al weten we dat nog niet honderd procent zeker.

De film wordt omschreven als een ”viering van het universum” en moet laten zien hoe alles ontstaan is, maar ook hoe het uiteindelijk in elkaar zal storten. De film bekijkt daarbij de grote kosmos, maar ook de kleinste levens op onze Aarde. De muziek van de film is gecomponeerd door Ennio Morricone.

Dit jaar zal dus eindelijk één versie van de film uitkomen; het betreft de IMAX-versie. Deze duurt 40 minuten en heeft een voice-over van Brad Pitt. De 35mm feature-versie heeft een voice-over van Cate Blanchett, maar dit is voorlopig nog niet af. Wanneer die er zou kunnen komen is ook niet bekend.

Voyage of Time zou volgens de omschrijvingen gelijkenissen moeten dragen met de beelden die Malick ons van het ontstaan van het universum bracht in The Tree of Life. Hieronder kan je de desbetreffende clip bekijken.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair